Umjetna inteligencija bi nam uskoro mogla promijeniti živote, evo kako

Zanimljivosti
Umjetna inteligencija bi nam uskoro mogla promijeniti živote, evo kako
.

Umjetna inteligencija u sve većoj mjeri postaje sastavnim dijelom naših svakodnevnih aktivnosti. Evo 13 predviđanja kako će početi utjecati na posao i tvrtke do kraja 2018.

um

Stvorit će bolje korisničko iskustvo po mjeri

Broj tvrtki koje koriste umjetnu inteligenciju kako bi analizirali podatke, trendove i povijesti pretraživanja radi stvaranja osobnijeg korisničkog iskustva. Tvrtke više neće morati tražiti naša imena, e-mail adrese i kontakt informacije - takvi će podaci biti dostupni zahvaljujući umjetnoj inteligenciji

um1

Drukčije ćemo koristiti društvene medije

Umjetna inteligencija imat će veliki utjecaj na društvene medije. Možemo očekivati porast personaliziranog sadržaja isporučenog individualno u stvarnom vremenu kako bi se povećala prodaja.

tvit

Lakše ćemo spriječavati prijevare

Umjetnu inteligenciju moguće je upogoniti u borbi protiv sofisticiranih prevarantskih šema kombinirajući automatizaciju, strojno učenje, obradu prirodnog jezika, prepoznavanje govora i lica... 

685346

Predviđat će ponašanje kupaca i klijenata
Primjeri korištenja umjetne inteligencije za predviđanje ponašanja kupaca i klijenata već su prisutni, no ove i iduće godine bit će u značajnom porastu. Tvrtke će ju koristiti kako bi otkrile je li kupac voljan kupiti proizvod, traži li podršku ili želi li promijeniti dobavljača i prije no što im se doista obrati. Fokus će biti na intenzivnom strojnom učenju.

kup

Korisnička podrška 24 sata dnevno, sedam dana u tjednu
Chatbotovi ne moraju jesti i spavati, pa mogu biti na raspolaganju kupcima i klijentima 24 sata dnevno, sedam dana u tjednu. Bit će interaktivniji i sve će na bolje poznavati, a zauzvrat će od nas dobivati nove korisne podatke. Tko zna, možda će i izgledati kao Sophia?

pp

Ne propustite