NEZAPAMĆEN SLUČAJ! Doktori joj rekli da mora na carski rez: Kada su je otvorili bebe tamo NIJE BILO i uslijedilo je IZNENAĐENJE!

Praktična žena
NEZAPAMĆEN SLUČAJ! Doktori joj rekli da mora na carski rez: Kada su je otvorili  bebe tamo NIJE BILO i uslijedilo je IZNENAĐENJE!
.

Slučaj ove mame i njenog carskog reza je za tren oka obišao planetu.

Amber Hjuz (21) očekivala je da će odmah nakon carskog reza svoje dijete držati u rukama. Umjesto toga, gledala je u ljekare koje su šok i panika savladali. Rekli su joj da djeteta – nema.

- Cijela dva minuta su bili van sebe od šoka, a onda su čuli da beba plače! Brzo su strgli pokrivač sa mene i našli bebu kako leži između mojih nogu. Pitala sam se da li mi se to dešava zbog prejake anestezije, mislila sam da sve umišljam – pričala je Amber.

- Ljekari su mi kasnije objasnili da je beba već krenula kroz vaginu, a oni su već počeli sa carskim rezom. I to su mi rekli mrtvi hladni, bez ikakvog izvinjenja, pa sam sada završila sa ožiljkom od carskog reza i bolovima kroz koje uopšte nisam morala da prolazim – objašnjava mlada mama.

Kako je rekla, plan je bio da porođaj prođe prirodnim putem, a onda su počele komplikacije. Sluzni čep je ispao već u 24. sedmici trudnoće, a vodenjak joj je pukao četiri sedmice kasnije. Kada je porođaj počeo, nakon 36 sati ljekari su zaključili da nema drugog izlaza jer je previše opasno da se beba rodi prirodnim putem.

Pet sedmica su mama i beba proveli u bolnici i otpušteni su – i mama i sinčić sasvim zdravi. 

Ne propustite