6 horoskopskih znakova koji vole tako jako da to boli

E buraz
6 horoskopskih znakova koji vole tako jako da to boli
.

Koliko god zaljubljenost bila lijepo osjećanje, ona ima i svoje nedostatke. Nekada umije biti toliko zastrašujuće iskustvo koje nam okupira um i stavlja razbijenim u paramparčad ako stvari krenu po zlu. Zbog tog smo često savjetovani da usporimo kada se otvaramo nekom. Bez obzira na to, neki znaci Zodijaka su spremni da rizikuju sve i prepuste se ljubavi. Oni se zaljubljuju više od svih i učiniće sve za osobu koju vole. Zato su i veće šanse da budu povređeni ili odbijeni.

Ovan

ovan-0

Rođeni u znaku Ovna unose mnogo strasti i strmoglavo ulaze u odnose nadajući se da će ih neko uhvatiti. Znaju biti neodoljivi ljubavnik koji će mnogo toga dati vezi.

Blizanci

blizanci-1

Blizanci unose komfor u odnos. Prija im osjećaj u novoj vezi. Nervozni su i moraju da zadovolje partnera na svakom koraku. Nisu sebični, ali se isključivo oslanjaju na svoj osjećaj u stomaku.


Vaga

vaga-2

Ovaj znak je izuzetno odan i izbjegava sukobe po svaku cijenu. Žele da njihovi partneri umire svoj ego i voljeće ih do kraja kada to urade. Požrtvovani su u ljubavi na štetu njih samih.


Djevica

devica-3

Ljudi u ovom znaku duboko vole, ali lako odustaju kada ih povrijede. One su energične i ako nisu srećne sa jednom osobom, nastaviće dalje.


Strijelac

strelac-4

Ovaj znak je pomalo čudan kada je ljubav u pitanju. Podložni su uticaju partnera, ali uvijek iskreni.


Ribe

ribe-5

Ovaj znak ima sjajne ljubavne vještine. Uvijek je iskren u emocijama, a ako igrate igre, on neće učestvovati. Ne boje se da pokažu svoj pravi identitet i lako se prepuštaju ljubavi.

Ne propustite