Pas napao curicu (3) iz čista mira? Umrla od teških povreda!

Svijet
Pas napao curicu (3) iz čista mira? Umrla od teških povreda!
.

Rylee Marie (3) je bila kod kuće sa bakom kada ju je napao pas i ubio u nedjelju u gradu Duncan u Oklahomi, piše "24sata.hr".

Naime, djevojčicin otac Jason Dodge je psa dobio samo nekoliko dana ranije i to od prijatelja. Psa, mješanca pit bulla ubila je policija. Dodge kaže da je Rylee Marie čuvala njegova majka dok je bio u posjetu bratu.

- Dobio sam poziv. Čuo sam samo riječi kći i pas. Stigao sam doma i podigao Rylee Marie na ruke i odnio ju u svoje vozilo. Htio sam krenuti prema bolnici no onda je došla hitna pomoć i izvadili su ju iz mojeg vozila - kaže Dodge. No za djevojčicu je bilo prekasno. 

245a1beaa1e721893884

- Ništa nisu mogli učiniti da ju spase, apsolutno ništa - kaže Dodge. Kada je stigla policija, pas je napao policajca. Policajac ga je onda ubio.

- Mislio sam policajcu reći neka ubije prokletog psa, samo neka ga ubije ili ću ja - kaže Jason Dodge. 

- Bio sam oprezan. Ne dovodim samo tako nepoznate pse u kuću. Prvo se igrao sa sinom. Nije mu ništa htio. Sin ga je grlio, a pas ga je lizao. Igrali su se cijeli dan i nije mu htio ništa - kaže Dodge.

1a18ba9e1449ad905dec

Dodaje kako je Rylee Marie obožavala i pse i mačke.

- Jako mi je žao što ti se to dogodilo. Znam da sam obećao da ti se nikada neće dogoditi ništa nažao, ali podbacio sam. Uvijek ću te voljeti - napisao je Dodge na društvenim mrežama. Policija kaže da istraga slučaja i dalje traje, javlja ABC 7. 

 

(Novi.ba/24sata.hr)

Ne propustite