PLATA OD 129.000, PUTOVANJA I LUKSUZNI AUTOMOBILI: Oglas za posao koji će vas OSTAVITI BEZ RIJEČI!

Zanimljivosti
PLATA OD 129.000, PUTOVANJA I LUKSUZNI AUTOMOBILI: Oglas za posao koji će vas OSTAVITI BEZ RIJEČI!
.

Rijetko je naći posao koji daje na korišćenje nekoliko automobila – uključujući Range Rover, Porše i Maserati – obroke koje je pripremio kuvar nosilac Mišelin zvjezdice i šestocifrenu platu za pravog kandidata.
A koji je posao koji nudi takav luksuz? Dadilja za četvoro djece starosne dobi 2, 5, 7 i 15 godina, u Londonu, prema oglasu na jednom britanskom sajtu za njegu djece.

Uprkos atraktivnim prednostima, porodica jasno kaže da je posao zahtijevan. Pored 13-časovnih radnih dana, pozicija zahtijeva i česta međunarodna putovanja – do tri puta nedeljno – između domovima u Londonu, Barbadosu, Atlanti i Kejptaunu, u Južnoj Africi.

Da bi ušli u razmatranje, aplikanti za ovaj posao moraju imati diplomu iz dečje psihologije i 15-godišnje iskustvo dadilje i da nemaju djece.

Takođe, porodica ima velika očekivanja za uspješnog kandidata, uključujući posjedovanje sertifikata o poznavanju samoodbrane, čistu vožnju i bez droga ili konzumiranja alkohola van radnog vremena.

Na kraju, impresioniranje roditelja je samo prvi korak u procesu intervjua – djeca takođe moraju da daju zeleno svjetlo prije izbora dadilje.

(Srbijadanas.com)

Ne propustite