Kakav vam je palac, takav vam je i ljubavni život: PROVJERITE IMA LI ISTINE!

Zanimljivosti
Kakav vam je palac, takav vam je i ljubavni život: PROVJERITE IMA LI ISTINE!
.

Nije svejedno da li gornji dio vašeg palca veći, manji ili jednak donjem. Ova zanimljiva podjela otkriva dosta toga o vašem ljubavnom životu.

palac

a) Kada ste zaljubljeni, vama je draga osoba sve! Kada god joj zatrebate, vi ste tu. I nije vam teško da uradite bilo šta kako biste njoj/njemu uljepšali dan.

Tu ste da date dobar savjet, da priredite iznenađenje, da organizujete romantičnu večeru.

Ipak ne treba da zaboravite na umjerenost. I pažnja kad je bez mjere, može da da loše rezultate. Sigurno ne želite da neko vaša osjećanja posmatra kao opsesiju.

b) I gornja i donja polovina su u ravnoteži, pa je takav i vaš ljubavni život. Smireni ste i razumni, ne volite dramu. Volite da planirate i da sebi zadajete ciljeve.

To ponekad može i da smeta vašem partneru, jer može da pomisli da ste preveliki perfrekcionista. Opustite se i uživajte u vezi!

c) Vi volite da sve dobro procijenite pa da tek onda krenete u akciju. Umijete i da učite na tuđim greškama i to je dobro jer tako smanjujete mogućnost da ih osjetite na svojoj koži.

Sa druge strane i ovo ima svojih mana. Tuđe greške mogu da vas odvrate od toga da priđete nekoj osobi. Na taj način možete i da propustite sjajne prilike. Opustite se i shvatite da su greške dio života.

Ne propustite