SVI GA ZNATE KAO DJ KRMKA: A jeste li znali koje je njegovo PRAVO IME

Show
SVI GA ZNATE KAO DJ KRMKA: A jeste li znali koje je njegovo PRAVO IME
.

Malo kome ime Goran Žižak znači nešto. No, kada se kaže da je to DJ Krmak, onda malo ko neće reagirati. Tajnovit i samozatajan, s jedne, i bahat i provokativan, s druge strane, DJ Krmak se trudi da nikog ne ostavi ravnodušnim.

DJ Krmak brižljivo čuva svoju privatnost. Živi u Beču. Nastupa na prostorima cijele bivše Jugoslavije, ali i po Evropi, Australiji i Kanadi. Na internetu postoji podatak da je Žižak završio čak tri fakulteta - pravni, filozofski i bogoslovni. No, DJ Krmak ne želi govoriti o tome.

Jednom prilikom je za na novinarsko pitanje rekao: - Pucaj sve ostalo. Ali me o školstvu i ono privatno ne pitaj. To ne dajem. Mnoge zanima ko sam i šta sam. Želim da oni razmišljaju - pa da, ko će kretena. Želim da razmišljaju ovako - ko će se udati za njega? Ko je ta DJ Krmača.

- Ma ne bih to potencirtao. Ja sam čistokrvni Bosanac. Čovjek životinjskog porijekla. Šalim se, naravno. Banjalučanin sam rodom, od četvrte godine sam uzeo mikrofon i saznao da pjevam. Čim sam zapjevao, sve sam digao na noge...

 

Ne propustite