IZDVOJITE SE OD KONKURENCIJE: Savjeti kako da sastavite životopis uz koji vam je posao zagarantovan!

Zanimljivosti
IZDVOJITE SE OD KONKURENCIJE: Savjeti kako da sastavite životopis uz koji vam je posao zagarantovan!
.

Sastavljanje životopisa je ključna vještina koja će vam pomoći da dođete do posla za kojim žudite. Upute o sastavljanju životopisa su brojne, no razmotrite i neke od uzbudljivijih opcija: pripadate novoj generaciji fleksibilnije i kreativnije radne snage. Vrijeme je da to pokažete svojim potencijalnim poslodavcima, a moderna tehnologija vam sve to olakšava.

-Obavezno dodajte manje formalni oblik životopisa na Facebooku. Podatke o svojim vještinama i uspjesima uvrstite na svoju profilnu stranicu. Ovisno o tome kojim poslom se bavite objavite i svoje radove na blogovima ili drugim socijalnim mrežama. Ako već niste, iskoristite mogućnosti web stranica s poslovnim profilom poput linkedina, piše Index.

- Sljedeći način kojim se možete istaknuti su netradicionalni infografički životopisi. Infografike na dinamičan način vizualno predstavljaju vaše vještine i sposobnosti. Idealne su za prijave koje se podnose putem interneta, a možete ih poslati i kao dodatak klasičnom životopisu. Programi kojima svoj životopis možete tako oblikovati dostupni su svima preko interneta.

-Jedan od najatraktivnijih oblika životopisa je video. Takav video trebao bi sadržavati vaše pozitivne strane izražene na kreativan način i izravno oslikati vaše sposobnosti vezane za specifični posao. Pazite na duljinu videa, ograničite se na 1-2 minute.

Ako ste odvažni i želite se izdvojiti iz sve nemilosrdnije konkurencije ovakvi životopisi su idealni za vas.

 

Ne propustite