SLUČAJ NESTALE DJEVOJČICE MADDIE: Pojavio se BIZARAN OGLAS koji nema veze sa zdravom pameću! UŽAS

Šokantno!
SLUČAJ NESTALE DJEVOJČICE MADDIE: Pojavio se BIZARAN OGLAS koji nema veze sa zdravom pameću! UŽAS
.

U međuvremenu je oglas obrisan. Potraga za Maddie je dosad koštala 14 miliona eura. Istražitelji su slijedili oko 560 tragova i pod istragom je bilo više od 60 ljudi

Maddie McCann je nestala 3. jula 2007. godine dok je s obitelji bila na ljetovanju u portugalskom Praia da Luzu. Djevojčicu dosad nisu našli. Nedavno je policija objavila da imaju vrlo značajan trag. Istražitelji su naime, otišli u Bugarsku gdje su tražili ženu.

Ona i muž su također 2007. godine nestali u Portugalu. Radili su u blizini odmorišta i istražitelji pretpostavljaju da imaju važne informacije o Maddie. Muž je navodno umro prije nekoliko godina, a bio je osuđivani pedofil. No cijeli taj slučaj neki su odlučili iskoristiti za zaradu.

Bez imalo srama i sasvim neukusno na eBayu nude na prodaju suvenire.

Prodaju šalice za 6,49 funti na kojoj piše "Madeleine McCann - da li ste vidjeli ovu djevojčicu". Ispod je crtež Maddie s tri godine i Maddie sa šest godina koja je prikazana kao kostur. 

d4acc9196b43b5f6aadd

Ispod crteža piše: "Ako vidite Madeleine ne oklijevajte, pokopajte ju". U međuvremenu je oglas obrisan. Potraga za Maddie je dosad koštala 14 milijuna eura. Istražitelji su slijedili oko 560 tragova i pod istragom je bilo više od 60 ljudi, piše OE24.

 

Ne propustite