Običan aspirin rješava sve probleme sa kožom: Poslije 3 primjene, BORE I AKNE NESTAJU! (RECEPTI)

Praktična žena
Običan aspirin rješava sve probleme sa kožom: Poslije 3 primjene, BORE I AKNE NESTAJU! (RECEPTI)
.

Upotrebite ovu magičnu tableticu na jedan od ova tri načina i konačno ćete reći zbogom nesavršenostima na licu

Nema te osobe koja bi rekla ne mladolikom i glatkom licu u svakom životnom dobu, ali ovakva ideja je za većinu ljudi nedostižna fantazija.

Ipak, izgleda da postoji rješenje koje je dostupno svima, a može da bude i vaše tajno oružje protiv starenja kože. U pitanju je običan aspirin.

Pored široke primjene u medicinske svrhe, malo je poznato da aspirin može da vam pomogne da postignete lijepu, blistavu i zdravu kožu, bez akni, bora i drugih nesavršenosti.

Samo treba da ga koristite na sljedeća tri načina (ne sva tri, odaberite onaj koji vam najviše odgovara) i uverićete i sami nakon samo tri primjene!

 

Maska sa aspirinom i limunom

Sastojci: 3 aspirina, 3 kašike soka od limuna

Priprema: Rastopite aspirin u limunovom soku i izmješajte tako da dobijete pastu. Umijte lice čistom vodom, nanesite pastu i ostavite da odstoji 10 minuta. Nakon toga uklonite masku sa dosta vode.

 

Maska sa aspirinom, jogurtom i medom

Sastojci: 5 aspirina, kašika jogurta, pola kašike meda

Priprema: Izgnječite tablete aspirina i pomješajte sa medom i jogurtom, tako da dobijete jednoličnu smjesu. Da bi ova maska djelovala, potrebno je da prvo stavite čistu pamučnu tkaninu natopljenu toplom vodom na lice, kako bi se pore otvorile. Zatim sačekajte da vam se lice osuši, pa nanesite masku i ostavite da deluje 30 minuta. Isperite toplom vodom.

 

Piling sa aspirinom

Sastojci: 3 aspirina, 3 jašike mlake vode

Priprema: Rastvorite aspirin u mlakoj vodi i dobićete pastu. Nanesite na čisto lice, ostavite da djeluje 10 minuta, pa uklonite piling čistom, prohladnom vodom.

(stil.kurir.rs)

Ne propustite