VELIKA TUGA: Dječak iz Banjaluke kojeg je udario kombi izgubio bitku za život

Crna hronika
VELIKA TUGA: Dječak iz Banjaluke kojeg je udario kombi izgubio bitku za život
.

Desetogodišnje dijete čiji su inicijali V.P, koje je teško povrijeđeno u saobraćajnoj nezgodi u Banjaluci 10. oktobra ove godine, danas je preminuo, saopšteno je iz Univerzitetskog kliničkog centra (UKC) Republike Srpske.

Prema riječima dežurnog ljekara iz Klinike za anesteziju i intenzivno liječenje dr. Miroljuba Kovačevića, pacijent V.P. (2007) koji je 10. oktobra 2017. godine primljen sa teškim tjelesnim povredama u politraumatizovanom stanju u Univerzitetski klinički centar Republike Srpske, preminuo je danas 28. oktobra 2017. godine u 9:50 sati.

Podsjećamo, saobraćajna nezgoda dogodila se 10. oktobra u 11.30 sati u Ulici kralja Aleksandra Prvog Karađorđevića u Banjaluci, kada je dijete udarilo teretno vozilo Merecedes, kojim je upravljao Goran Šurlan (32) iz Banjaluke.

 

PROČITAJTE JOŠ: 

VELIKA NESREĆA Autobus sletio u rijeku : Desetine mrtvih i povrijeđenih

 

Najmanje 28 osoba je poginulo a 15 povreijđeno danas u udesu autobusa koji se kretao ka prestolnici Nepala Katmanduu, saopštila je policija.

Autobus je sletio sa puta u reku Trišuli koja je poznata po brzim i jakim strujama, rekao je zvaničnik lokalne vlade, prenosi AP.

Kako se navodi, na terenu su pripadnici vojske i ronioci koji pokušavaju da pronađu tela osoba zaglavljenih u vozilu.

- Do sada smo izvukli 28 tijela i vjerujemo da je još zaglavljeno u potonulom autobusu - rekao je zvaničnik.

Za sada nije jasno koliko je ljudi bilo u autobusu, kao i da spasioci i dalje tragaju za preživelima uprkos otežanim okolnostima, odnsono smanjenoj vidljivosti.

Uzroci saobraćajnih nesreća u Nepalu koji ima brojne planinske oblasti su loše održavani putevi kao i stanje vozila, prenosi Tanjug. 

 

 

TEŠKA SAOBRAĆAJNA NESREĆA: Sudar automobila i kombija, IMA MRTVIH, osam osoba povrijeđeno!

 

U saobraćajnoj nesreći koja se jutros oko 2:30 sati dogodila u blizini Foče, jedna osoba je poginula, dok su tri osobe povrijeđene.

Do nesreće je došlo na području Općine Goražde u mjestu Mrđelići. Automobil u kojem su bile četiri osobe sudario se s kombijem koji je prevozio odbojkaše OK Maglić iz Foče. 

Tri osobe iz automobila su povrijeđene, dok je jedna nažalost preminula.

VELIKA TRAGEDIJA BOSANACA, TEŠKA NESREĆA: Ima mrtvih, pet povrijeđenih

 

Teška saobraćajna nesreća jutros se dogodila oko 4 sata, u blizini njemačkog grada Mindelhajm. 

Ambasador BiH u Njemačkoj Željko Janjetović za "Avaz.ba" je potvrdio kako je u saobraćajnoj nesreći poginuo jedan državljanin Bosne i Hercegovine, dok ih je pet teže povrijeđeno.

Njemački mediji prenose kako je 56-godišnji vozač minibusa, švicarskih registracijskih oznaka, nakon sudara sa teretnjakom preminuo na licu mjesta.   

b-171027051

Vatrogasci su morali rezati automobil kako bi izvukli tijelo nastradalog, a ostali povrijeđeni su prevezeni u obližnje bolnice.  

Uviđaj je u toku, a identitet stradalih još uvijek nije poznat.

 

Ne propustite