Proglašeni su krivima: Zbog seksa u pizzeriji ovaj par bi mogao završiti u zatvoru (VIDEO)

Zanimljivosti
Proglašeni su krivima: Zbog seksa u pizzeriji ovaj par bi mogao završiti u zatvoru (VIDEO)
.

Nakon što smo naručili pizzu pričali smo o mjestima na kojima smo se seksali. Naših top pet uključivali su bus, kombi, hotel, bazen i sportski teren. Htjeli smo to promijeniti, ispričali su.

Videosnimka para koji se seksao dok je u pizzeriji čekao narudžbu, a dok je pored njega osoblje radilo svoj posao, pokazana je na sudu. Daniella Hirst (29) i Craig Smith (31) proglašeni su krivima po optužnici narušavanja javnog reda i mira, a u oktobru će im se izreći kazna.

Glavni dokaz u presudi bila je 18-minutna snimka koja pokazuje par od ulaska u pizzeriju preko kraće "predigre" do samog čina seksa. Hirst je Smitha i oralno zadovoljila. Dok su puštali snimku, Hirst je na sudu prekrivala oči rukama tijekom eksplicitnijih scena.

Smith nije bio na sudu, navodno zato što je već u zatvoru zbog drugih stvari, javlja Independent.

- Nakon što smo naručili pizzu pričali smo o mjestima na kojima smo se seksali. Naših top pet uključivali su bus, kombi, hotel, bazen i sportski teren.

Htjeli smo vidjeti možemo li promijeniti tu listu. Jedna stvar je vodila drugoj, i ta je pizzerija sada definitivno naš broj 1.

- kazao je nedavno u intervjuu za The Sun Craig Smith. Čin zbog kojega im prijeti kazna zatvora izveli su u februaru.

Par je taj dan slavio Craigov rođendan, a nije mogao ni slutiti da će njihovu snimku pogledati cijeli svijet.

 

Ne propustite