MISTERIJA MODRICE NA LICU TRAGIČNO PREMINULE PJEVAČICE: S podlivom na obrazu služila goste na slavi! S njom je bila još jedna pjevačica (VIDEO)

Show
MISTERIJA MODRICE NA LICU TRAGIČNO PREMINULE PJEVAČICE: S podlivom na obrazu služila goste na slavi! S njom je bila još jedna pjevačica (VIDEO)
.

Od kada je uhapšen zbog dovođenja u vezu sa brutalnim ubistvom pevačice "Zvezde Granda" Jelene Marjanović u Borči, o Zoranu Marjanoviću mediji su pisali kao o patološki ljubomornom, ali i nasilnom liku.

Prvi put je ovaj snimak isplivao šest mjeseci nakon zločina koji je zainteresovao Srbiju kao rijetko koji pre njega. Zapravo, u pitanju je video u kojem se vidi da pjevačica ima masnice i podlive po licu.

Snimak je napravljen na proslavi krsne slave najkontroverznije porodice u Borči, na večeri koja je upriličena četiri mjeseca pre nego što će se ubistvo odigrati.

Na njemu se vidi masnica na Jeleninom lijevom obrazu.

Međutim, ovaj video sa društvenih mreža ubrzo je zamijenio novi, na kome se modrica nije vidjela.


Zoran Marjanović tada je tvrdio da je riječ o dobroj foto-montaži.

Sve je izmišljeno, to je foto-montaža! Nije istina da sam tukao Jelenu, na nju ni prašina nije pala, a kamoli moja ruka. Nikad je nisam udario! Pa na slavi je bilo 100 ljudi, kako je to moglo da ostane neprimijećeno. Ovo je prevršilo svaku mjeru! Ostalo je još samo da mi stave vampirske zube, šta se sve pisalo o meni - rekao je tada Zoran.

Tim povodom se oglasila i pjevačica Nada Topčagić, sa krajnje kontradiktornim izjavama.


- Pitala sam ja nju (Jelenu) odakle joj modrice, čini mi se da nisu bile na licu, nego na rukama, ona je nešto promrmljala da je valjda pala negdje, ili se udarila - rekla je pjevačica za srpski Telegraf odmah po puštanju snimka, da bi dan kasnije navela da "nije primijetila nikakve modrice, niti bilo šta neuobičajeno".

- Ako ih je i imala, možda se negdje slučajno udarila. Bila sam veoma bliska s njom i sigurno bi mi rekla da ju je Zoran tukao - zaključila je Nada Topčagić.

Međutim, pogledajte video i prosudite da li su u pitanju modrice: 

 

Ne propustite