4 razloga zbog kojih žene ne bi smjele dojiti u javnosti

Zanimljivosti
4 razloga zbog kojih žene ne bi smjele dojiti u javnosti
.

Duhovita mama dvoje djece i blogerica Kristina Kuzmić napravila je genijalan video u kojem je iznijela četiri razloga zbog kojih žene nikad, ama baš nikad, ne bi smjele dojiti u javnosti. Naravno, Kristina je sarkastična, a pogledate li video - shvatit ćete zašto i dobro se nasmijati

 

 

1. Jer je to uvredljivo i neprimjereno 

Oprostite, ali tko još misli da bi izbacivanje dojke u javnosti trebalo biti normalno? Nije da živimo u društvu u kojem se polugole sise pokazuju na cesti i nije da nam baš iskaču iz svakog medija, pa zašto bi onda mame imale tu slobodu i tu privilegiju? Ako neće nitko, nemoj mama ni ti! 

Ne mogu ni zamisliti da odem dojiti negdje u javnost, da netko prođe i vidi me i da ja znam da ću sve te prolaznike uvrijediti svojom dojkom. Zaista mi nije namjera vrijeđati tako ljude na cesti, s tim što dojim da me svi vide!

Sklone smo otići toliko daleko da kažemo da su naše gole dojke tu s razlogom, da su one hrana malim bebama i one grudi neće nikoga napaliti ako ispadnu van - a to će u potpunosti zeznuti stvar. 

 

2. Prekrivka? Tko garantira da je beba neće maknuti? 

Mislite li drage mame  da vam je prekrivalo za bebinu glavu i dojku dovoljna garancija da nećete nikome smetati? A što ako beba slučajno, ili namjerno, povuče prekrviku i vi na sekundu, ili čak možda i dvije - strašno - pokažete svijetu sve. Čak i ako niste vi krive, krive ste, jer su bebe koje miču prekrivku razmažena derišta koje ste odgojili upravo vi. Zato naviknite svoje bebe da jedu prekrivene i da se ne žale zbog toga, jer realno, a što ima loše u tome da jedete s krpom na glavi? Nije da vam je tako neudobno, vruće ili da ne možete tako normalno disati. 

 

3. Žene zapravo uopće ne doje da bi nahranile bebe

To je čista laž. Žene koje vade svoje dojke u javnosti čine to samo i isključivo da bi zavele tuđe muževe. To je sigurno. Sa svojim punim, okruglim, njedrim grudima punima mlijeka koje curi na sve strane, samo da zavedu muškarce. 

Kada žene izvade sisu u javnosti jasno je kao dan da se uopće ne srame pokazati svoju droljastu stranu i čemu onda toliko čuđenja kada muškarac primijeti dojilju u javnosti i normalno - ne skrene pogled. A što bi muškarac drugo trebao? Okrenuti glavu kada vidi golu dojku? Pa muškarac je, dovraga! 

 

4. Mi smo mame i ne bi trebale biti u javnosti 

Kada žena jednom postane mama nema više što tražiti vani. Žene samo nađu ispriku za isprikom da moraju ići u trgovinu, da moraju izaći i imati kakav-takav društveni život. Danas barem sve možete naručiti doma da uopće ne morate izlaziti, osim tih nekoliko sekundi dok ne preuzmete pošiljku. 

U redu, dajte si za pravo koji put izaći van, ako je neka stvarno hitna, hitna stvar, ali nemojte onda odmah slaviti u javnosti. Ako vam je beba baš tada, baš onako jako gladna, pa osvrnite se oko sebe, toliko je mjesta na koje se možete sakriti. Primjerice u grmlje ili u javni wc. Zašto baš taj put kada baš stvarno, stvarno morate izaći morate još dodatno traumatizirati javnost svojim golim dojkama. Pa nije vam javnost kriva što vi imate gladno dijete. 

Ma zapravo, čini mi se da sve te mame koje doje u javnosti zapravo uopće ne žele imati to dijete, djeteta radi, nego više zbog toga da svojim ekshibicionizmom pokvare dan svima koje sretnu. Mislim da im je to zapravo prava namjera.

Zato dame molim vas, pospremite te svoje dojke tamo gdje im je mjesto. Osim, naravno, ako su ostale bez mlijeka - tada ih pružite na pladnju!

Ne propustite