STRAVIČAN TORNADO: Vozili su za Novi Sad, a onda je NASTAO MRAK, zastrašujući snimci iz srca OLUJE USRED SRBIJE! (FOTO, VIDEO)

Region
STRAVIČAN TORNADO: Vozili su za Novi Sad, a onda je NASTAO MRAK,  zastrašujući snimci iz srca OLUJE USRED SRBIJE! (FOTO, VIDEO)
.

Na teritoriji Opštine Stara Pazova nevrijeme je djelimično ili potpuno oštetilo spomenike na grobljima, a ima i spomen obilježja koja su potpuno srušena.

paz5

Prema riječima direktora JKP "Čistoća" Jovice Gagrice, ukupno je oštećeno ili potpuno srušeno 532 spomenika, a najviše u Golubincima, zatim u Staroj Pazovi, dok se sporadični slučajevi bilježe u Starim Banovcima i Belegišu.

paz4

paz3paz2

Ekipe ovog preduzeća su na terenu i rade na čišćenju prilaznih staza i uklanjanju stabala koja su pala, a prema riječima nadležnih, ekipe istovremeno utvrđuju koji spomenici su oštećeni, tako da će se u toku iduće sedmice znati na koji način će porodicama preminulih biti nadoknađena šteta, odnosno na koji način će spomenici biti vraćeni u prvobitno stanje, prenosi Kurir.

Ne propustite