Neobični trikovi - USNE POSTAJU PUNIJE I VEĆE U NEKOLIKO SEKUNDI!

Zanimljivosti
Neobični trikovi - USNE POSTAJU PUNIJE I VEĆE U NEKOLIKO SEKUNDI!
.

Tražite jednostavan i brz način za efekt punijih usana? Pogledajte koje prirodne metode mogu promijeniti vaš izgled u tren oka!

Prvi je savjet logičan -  prije izlaska kreirajte iluziju većih usana uz pomoć šminke. 

Započnite nanošenjem balzama na usne, kako bi one bile glatke i hidratizirane. Olovkom za usne svijetle neutralne nijanse iscrtajte sredinu gornje i donje usne i popunite cijelo područje.

Nešto tamnijom prirodnom nijansom iscrtajte preostali dio usana i popunite prazan prostor. Koristite prst kako biste pomiješali ove dvije boje na mjestu gdje se susreću tako da ne postoji lakoprimjetan prijelaz.

Za kraj nanesite nude sjajilo za usne ili sjajni ruž svijetlih tonova.

Kako do punijih usana?

Ulje peperminta ne pruža smo umirujući efekt na živce, nego može vaše usne učiniti punijima. Ono će dodati sjaj i uzrokovati kratkotrajno lagano oticanje usana bez ikakvih posljedica.

Kapsaicin, komponenta ljute paprike koja im daje ljutinu te se može pronaći u obliku ulja, pojačati će cirkulaciju te usnama dati sjaj i djelovati kao prirodni serum za usne.

Bilo koji proizvod namijenjen za poticanje cirkulacije će jednako djelovati i na vaše usne. Isprobajte ulje cimeta koje navodno odlično djeluje. Nanesite na na usne i nježno masirajte kružnim pokretima. Osim volumena, vaše će usne cijeli dan mirisati na cimet.

Ne propustite