TRAJE POTRAGA ZA DJEVOJČICOM: Otac vjeruje da ju je otela porodica mladića S KOJIM SE DOPISIVALA

Region
TRAJE POTRAGA ZA DJEVOJČICOM: Otac vjeruje da ju je otela porodica mladića S KOJIM SE DOPISIVALA
.

Barbara Vidović(13) nestala je u noći s petka na subotu, kad je izašla iz porodične kuće u Triblju, mjestu nekoliko kilometara udaljenom od Crikvenice. Njezin otac vjeruje da je oteta i da je porodica mladića s kojim se dopisivala želi udati u svoju porodicu, prenose hrvatski mediji.


Anton Vidović već četiri dana traži 13-godišnju kćer Barbaru za koju sumnja da je oteta ispred kuće. Tvrdi da zna ko ju je oteo i gdje se nalazi, no da ne može ništa učiniti po tom pitanju. Vidović vjeruje kako ju je oteo mladić star 16-17 godina s kojim se dopisivala preko interneta. Policija je ispitala roditelje mladića, no oni tvrde da ne znaju gdje se njihov sin i Barbara nalaze.
Anton i supruga danas su se susreli s roditeljima mladića, a Barbarina majka se pritom onesvijestila te je morala intervenirati i Hitna.

‘Nikakva udaja ne dolazi u obzir’
Otac kaže kako je razgovarao s majkom mladića te navodi kako je ona kazala da će se djeca vratiti kad policija prestane s potragom. Vidoviću to ne pada na pamet.
‘Te fore. Ona misli da ću ja pristati na to da se ona uda tamo kod njih. Radije bih ju poslao ne znam kamo nego da ide tamo kod njih.
Ona ima 13 godina. Ma kakva udaja! Ne dolazi u obzir. To je katastrofa. Ne mogu zamisliti da se to danas može događati’, kaže Anton.
Barbara je nestala tijekom noći, između ponoći i šest sati ujutro. Baka i majka primijetile su kako je nema, a vidjele su kombi koji se udaljio ulicom i pretpostavljaju kako se u njemu nalazila njihova Barbara.
‘Vjerojatno su je namamili na nek dačin da izađe. Sumnjamo da su tu noć došli po nju i odvezli je, kao i da je negdje drže pod prisilom. Njoj ništa nije falilo. A gdje je sad to je katastrofa, to nema veze sa životom.
Barbara, vrati se doma. Probaj naći načina da se javiš, izvučeš’, rekao je Barbarin otac.


‘Fejs je zlo’
Barbarin brat je kazao je kako se njegova sestra dopisivala s više mladića iz okolice.
Taj ‘Fejs’ je zlo. Meni je nevjerojatno da u današnje vrijeme u ovoj državi, u kojoj sam se borio i bio branitelj, da dijete nestane, da se zna kod koga je i da se je ne može naći. Ona bez nas nikad nije izlazila. Igrala bi se s prijateljicom pred vratima, jako je vezana uz mlađeg brata’, rekao je Antun te dodaje kako žive u mirom mjestu u kojem su uglavnom domaći ljudi koji se svi poznaju

Ne propustite