NOVE POJEDINOSTI STRAŠNOG ZLOČINA: Ubodna rana bila je duboka čak 15 centimetara, UBOJICA SE KRIJE U BIH?

Region
NOVE POJEDINOSTI STRAŠNOG ZLOČINA: Ubodna rana bila je duboka čak 15 centimetara, UBOJICA SE KRIJE U BIH?
.

Niti četvrtog dana nakon tragičnog ubojstva Ivana Mate Blaževića zvanog Blato (23) u Stobreču, policija još uvijek nije došla do godinu dana starijeg Nikole G.J., kojeg sumnjiče da je u noći između četvrtka i petka oko 4.15 ujutro na terasi kafića "Reket" nožem usmrtio Blaževića, piše Slobodna Dalmacija.

Nakon što je nesretni mladić preminuo u splitskoj bolnici usprkos naporu liječnika, obavljena je obdukcija te se utvrdilo da je usmrćen ubodom noža u lijevu stranu prsa te da je oštrica zahvatila srce.

Koliko je ubod bio snažan, govori zastrašujući podatak da je dubina smrtonosne rane čak 15 centimetara. Osim toga, pokojni Blažević zadobio je i reznu ranu u obliku slova V na lijevoj slabini.

Policija na mjestu tragedije nije pronašla oružje, a izuzeti su i na vještačenje poslani brojni pronađeni opušci, staklene boce, odjeća i drugi biološki tragovi izuzeti s tijela pokojnika, kao i svi noževi koji su pronađeni u kafiću kao dio ugostiteljskog pribora.

Razvile su se razne teorije gdje bi se osumljičeni mogao kriti:

Spominjalo se nekoliko osoba iz kriminalnog miljea koji mu navodno pružaju utočište i pomoć u bijegu, no za to nema službene potvrde.

Također, pojavile su se razne priče o tome gdje se skriva, pa su se spominjali Split i okolica, kao i otoci poput Hvara, pa čak i susjedna BiH.

Tako su došle informacije i da je Jelsa na Hvaru bila u nedjelju i ponedjeljak puna policije zbog sumnje da se on tamo krije, no vjerojatnije je da su brojne snage "plavaca" bile na otoku iz puno prozaičnijeg razloga, a to je današnje gostovanje premijera Andreja Plenkovića na svečanoj sjednici Općinskog vijeća Jelse.

Ne propustite