MISLILI SU DA ĆE DOBITI JEDNO DIJETE, ALI KAD JE POROĐAJ POČEO OBUZEO IH JE STRAH: Šta da radim sa ovakvom djecom, šta ću sa njima? (FOTO)

E buraz
MISLILI SU DA ĆE DOBITI JEDNO DIJETE, ALI KAD JE POROĐAJ POČEO OBUZEO IH JE STRAH: Šta da radim sa ovakvom djecom, šta ću sa njima? (FOTO)
l

Kada se Taslima Hatun Uno porodila u julu 2016. godine, ona i njen suprug su ostali u šoku jer umjesto jedne bebe, dobili su dvije, ali ni tu nije kraj.

Ona se za "Mirror" prisjetila tih trenutaka:

- Ljekar je uzviknuo: Dvije bebe! Dajte im lijekove, moramo da ih spasimo! Bilo sam ošamućena od lijekova i nisam ni znala šta se događa. Cijelu noć sam čula kako plaču, ali nisu mi dali da ih vidim. Sljedećeg dana su me odveli do njih i vidjela sam da su im glave spojene. Obuzela me panika - kazala je ona.

- Kako ću da ih držim? Kako ću da ih hranim? Kako da se brinem o njima? - pitala se.

gn4ktkqturbxy8xm2m4zgnlymzhn2jhzjblnjexnjljmdqxmdhhzmfkoc5qcgvnk5uczqmuamldlqlnadyawsovb9kyl3b1bhnjbxmvturbxy8xzdc0y2i0mtcwntk1mdqznjyyownhymq2mdzmntbmni5wbmchwga

Tek nakon porođaja ustanovljeno je kako je doživjela određene komplikacije u trudnoći nakon osmog mjeseca.

Prošlo je godinu dana kako su djevojčice stigle na svijet, a sada se roditelji nadaju kako će biti moguća operacija razdvajanja.

Prije nego što bude donijeta odluka, djevojčice će morati obaviti još nekoliko pregleda, uključujući i magnetnu rezonancu, jer je neophodno utvrditi da li se mozgovi oba djeteta nezavisno snabdijevaju krvlju.

zblktkqturbxy9jmge3mgrhmmuzzjblnjc3mmm0yta5mwq3zwu5nmfjns5qcgvnk5uczqmuamldlqlnadyawsovb9kyl3b1bhnjbxmvturbxy8xzdc0y2i0mtcwntk1mdqznjyyownhymq2mdzmntbmni5wbmchwga

- Molim Boga da one prežive operaciju i da imaju lijep i zdrav život - kazala je majka.

 

 

Ne propustite