MLADA MAJKA RAZBJESNILA INTERNET FOTOGRAFIJOM: ‘Kakva glupača! Ti si najobičnije smeće’

Šokantno!
MLADA MAJKA RAZBJESNILA INTERNET FOTOGRAFIJOM: ‘Kakva glupača! Ti si najobičnije smeće’
Kayla Marlowe, mlada majka iz Portlanda, Oregon, nedavno je objavila tu uznemirujuću snimku, što je izazvalo žestoku reakciju Facebooka.

Kayla Marlowe, mlada majka iz Portlanda, Oregon, nedavno je objavila tu uznemirujuću snimku, što je izazvalo žestoku reakciju Facebooka, prenosi Daily Mail.

Traži potporu drugih roditelja

Na fotografiji se vidi Kayla kako u jednoj ruci drži maleno dijete koje siše njezinu desnu dojku dok joj prijateljica Krystal Rose Shillingford-Holm pripaljuje bong da može pušiti.

“Trebam sigurno mjesto na kojem bih podijelila ovu prekrasnu sliku”, napisala je kada je objavila fotografiju na stranici grupe za podršku roditelja koji koriste kanabis na Facebooku po imenu CannaParentingSupport.V.420.

Nakon objave fotografije, Kayla je čak i dobila podršku od roditelja koji misle slično kao i ona.

Mnogi su drugi roditelji iz te grupe rekli kako i oni rade isto.

No drugi su komentatori kritizirali Kaylu, sumnjajući u njezinu sposobnost da bude pravi roditelj te da tako škodi djetetovu zdravlju.

majka

Nisu svi oduševljeni

Mnogi su je počeli nazivati raznim imenima, te je kritika toliko narasla da su i ona i njezina prijateljica izbrisale svoje profile.

“Dojiš dok si napušena, najobičnije si smeće”, napisao je Joseph.

“Više sam liberalna nego konzervativna i podržavam odgovornu legalizaciju, ali ovo je je**no smiješno! Ako želiš pušiti, radi to dok djeca nisu uz tebe. Koja glupa pi*ka!”, napisala je Sarah.

Pušenje i konzumiranje marihuane legalno je u Oregonu, gdje Kayla živi. No većina se stručnjaka slaže kako djecu ne bi trebalo izlagati drogi. Ako je prisutno u istoj prostoriji gdje netko puši marihuanu, djete isto može udisati dim. Takvo sekundarno pušenje može dovesti do oštećenja srca i krvnih žila.

 

NAJGLEDANIJI VIDEO DANAS NA PORTALU: 

 

Ne propustite