"Čekamo da nam njeno tijelo dopreme, jer njena je duša....": Irenin otac se ovim riječima oprašta od kćerke

Region
"Čekamo da nam njeno tijelo dopreme, jer njena je duša....": Irenin otac se ovim riječima oprašta od kćerke
Potresne riječi

Momčilo Zlatković, otac Irene Zlatković (29) koja je poginula zajedno sa Veljkom Radisavljevićem (33) nadomak Budve u stravičnoj saobraćajnoj nesreći, zahvalio se na svom Fejsbuk profilu svim ljudima koji su njegovoj porodici izrazili saučešće.

U istom statusu on se potresnim riječima oprostio od njegove kćerke.

- Hvala svima na izrazima saučešća!!! Naša IRENA je otišla da bi se rodila u nezaboravu svih koje je poznavala, svih koji su je poznavali i voleli. Tuga je pregolema jer smo izgubili predivno dete, lepu i pametnu devojku i dobrog čoveka. Ne dao Bog nikome da oseti ovoliku tugu! Teško je i preteško...

- Hiljadu pitanja zašto nam ju je Bog uzeo kada je bila u cvetu mladosti i kada je imala velike planove. Čekamo da nam njeno telo dopreme, jer njena duša je sad među najlepsim anđelima. Imala je dušu nežnu i meku poput paperja i zato zalužuje da bude u Rajskom vrtu i bude njegov najlepši cvet. Dok ovo pišem, ja njena mama, moj bol se čuje do neba. Želim sa Vama da podelim svu bol i tugu jer ovo što mi doživesmo ne daj Bože nikom. Još jednom svima hvala od porodice Zlatković", napisao je Momčilo.

Podsjetimo, Veljko i Irena Zlatković, iz Velike Plane, poginuli su sinoć u saobraćajnoj nesreći na putu između plaža Trsteno i Ploče kod Budve, potvrđeno je iz policije.

Porodični prijatelj Ireninog oca, Dušan Marić dao je izjavu za srbija danas je izjavio i saopštio da će obdukcija njihovih tijela biti urađena danas:

- Ne znamo šta se tačno dogodilo. Još uvek su nam nepoznati detalji istrage. I mi znamo samo te dve verzije nemilog događaja. Ono što vam mogu reći je da je obdukcija zakazana za danas u podne. Strašno je ovo što se dogodilo. Irena je otišla u Crnu Goru da radi. U porodici ih je četvoro, i niko nije zaposlen. Otišla je da zaradi, i evo šta se dogodilo - rekao je. 

(Srbija Danas)

Ne propustite