Kejt opet radi po svom, svjesno krši pravila - Ovo se ne sviđa Kaljici Elizabeti!

Show
Kejt opet radi po svom, svjesno krši pravila - Ovo se ne sviđa Kaljici Elizabeti!
Kraljevski par želi da njihovi mališani odrastu kao i svako drugo dijete na svetu. Princ Vilijam je nedavno priznao i da su napravili svjesnu odluku da se odmaknu od stereotipnog odgoja djece u britanskoj monarhiji gdje su emocije sporedna stvar

Udajom za princa Vilijama, Kejt Midlton se odrekla karijere, članstva u političkoj stranci, kao i svog prava na glasanje. Ima niz obaveza koje mora da izvršava, ali jedno pravilo odbija da sledi.

Naime, vojvotkinja od Kembridža je odlučila da odgaja svoju djecu prema svojim pravilima.

Princ Džordž i princeza Šarlot u javnosti uvijek izgledaju besprijekorno, poput malih anđela, ali u privatnim trenucima ne drže se kraljevskih pravila.


Kad su kod kuće u Kensingtonskoj palati sa svojom mamom, dozvoljeno im je trčanje po blatu, jahanje ponija i druge manje uredne aktivnosti koje se ne sviđaju britanskoj kraljici.

Foto: EPA

Kraljevski par želi da njihovi mališani odrastu kao i svako drugo dijete na svetu. Princ Vilijam je nedavno priznao i da su napravili svjesnu odluku da se odmaknu od stereotipnog odgoja djece u britanskoj monarhiji gdje su emocije sporedna stvar.

Upravo zato upisali su princa Džordža u školu "Tomas Batersi" koja se zalaže za akademsku izuzetnost, ali i za emotivno zdravlje i ljubaznost svojih polaznika.

Ne propustite