Nataša je danas u braku sa Predragom: A njen prvi muž je šmeker kojeg odlično znate!

Show
Nataša je danas u braku sa Predragom: A njen prvi muž je šmeker kojeg odlično znate!
Nataša Pavlović danas je u srećnom braku sa Predragom Pavlovićem.

Nataša Pavlović danas je u srećnom braku sa Predragom Pavlovićem. Harizmatična voditeljka, sa kojom se na malim ekranima družimo godinama, sa televizijskim producentom živi pravu ljubavnu braku. A prije braka sa Peđom bila je udata za poznatog glumca Marka Živića.

Atraktivna voditeljka koja danas vodi "Pratktičnu ženu", a koju smo prije nekoliko godina gledali u ulozi domaćice takmičenja "Plesom do zvezda" (u to vrijeme bila je Nataša Stojčević) , sa Markom Živićem je bila četiri godine u braku.

voditeljica-1

Poslije razvoda svako je krenuo svojim putem. Marko se uspješno bavi glumom, a oprobao se i  žiriju emsije "Audicija".

voditeljica-3
Nataše je sa druge strane 2008. godine drugi put rekla "da". Susret sa Predragom bio je onaj sudbonosni, a brak sa njim donio joj je i sina Olega za kojeg ponosna mama često ističe da joj je promijenio život,prenosi Blic.


Nataša koja je po struci turizmolog često je mijenjala zanimanja, pa se najprije bavila manekenstvom, zatim je bila modni koreograf, a onda se upustila u voditeljske vode.

Nova uloga joj je vođenje "Praktične žene" u kojoj sa poznatim gostima dijeli modne, kulinarske savjete i preporuke o ljepoti.

Ne propustite