UŽAS Finci prodaju jakne u kojima je POČINJEN GENOCID!? "Dobro su očuvane, nema tragova krvi"!?

Aktuelno
UŽAS Finci prodaju jakne u kojima je POČINJEN GENOCID!? "Dobro su očuvane, nema tragova krvi"!?
U samom opisu proizvoda piše da je u pitanju "stara, maslinasto zelena parka, zloglasna po sukobima na Balkanu devedesetih godina, koju su nosile sve zaraćene strane". Ipak, za ovu su procenili da je preostala iz srpskih zaliha.

Na finskom sajtu "Varusteleka", specijalizovanom za prodaju vojne opreme, osvanuo je krajnje bizaran proizvod. Naime, pod kategorijom terenske jakne pojavio se proizvod "JNA GENOCIDNA PARKA" koji se prodaje po ceni od 19,99 eura, a autori oglasa dodaju da se najvjerovatnije radi o "preostalim srpskim zalihama".

U samom opisu proizvoda piše da je u pitanju "stara, maslinasto zelena parka, zloglasna po sukobima na Balkanu devedesetih godina, koju su nosile sve zaraćene strane". Ipak, za ovu su procenili da je preostala iz srpskih zaliha.

Dalje u opisu stoji od kog je materijala napravljena, te da je pogodna za temperature "nešto malo ispod nule" sa više slojeva garderobe ispod.

- Korišćene su, ali su očuvale oblik. Nema tragova krvi niti izderotina. Na nekim nedostaju dugmići - piše na ovom sajtu.

Ne propustite