Zovu ga i ubojicom prikrivena lica, a brine što je njegovih 'žrtava' sve više

Zanimljivosti
Zovu ga i ubojicom prikrivena lica, a brine što je njegovih 'žrtava' sve više
Ubrzan način života donosi mnogo toga nepotrebnog, stresnih i posljedično bolesnih stanja organizma suvremenom čovjeku.

Ubrzan način života donosi mnogo toga nepotrebnog, stresnih i posljedično bolesnih stanja organizma suvremenom čovjeku.

Šećerna bolest ili dijabetes (lat. diabetes mellitus), je poremećaj povećavanja razine šećera u krvi, do kojega dolazi kada gušterača prestane potpuno ili djelomično proizvoditi hormon inzulin ili proizvedeni inzulin nije djelotvoran u organizmu. U tom slučaju stanice ne dobivaju hranu potrebnu za život.

U liječenju šećerne bolesti posebno mjesto zauzima edukacija, samokontrola i općenito briga o samom sebi. Bolest se može uspješno kontrolirati pravilnom prehranom, vježbanjem i prirodnim antidijabeticima, a potom i lijekovima.
 

Koji su prvi simptomi?

Simptomi na koje je posebno potrebno obratiti pažnju jer ukazuju na šećernu bolest su:

često mokrenje
umor
pretjerana glad
slabost
žeđ
mršavljenje
 

Važan prirodni antidijabetik je grčko sjeme ili piskavica koja smanjuje glikemijski indeks ukupno uzetog obroka. U dijabetičara je od iznimne važnosti održati razinu glukoze u što bližim normalnim vrijednostima, gdje grčko sjeme, ako se uzima svakodnevno, jako od pomoći.

 

Što vam možemo preporučiti?

Svakako vam možemo preporučiti prirodni dodatak prehrani Piskavica Plus, koji je postao prvi izbor pri uspostavljanju razine šećera u krvi kod oboljelih u oba tipa dijabetesa. Gušterači koja je primorana raditi “prekovremeno” pomoći će i hladno prešano ulje crnog kima,prenosi Jutarnji. Sikavica, odnosno silimarin iz sikavice je važna podrška oboljelima od dijabetesa gdje je nužno očuvati dobru funkciju jetre.

Prirodni antidijabetici, piskavica, sikavica i crni kim sjedinjeni su i u Maceratu br 4, koji tako postaje nježan, prirodni saveznik za održavanje zdravlja i vitalnosti oboljelima od šećerne bolesti.

Prednost prirodnih antidijabetika je i u tome što nema opasnosti od predoziranja ili nakupljanja u organizmu te su prikladni za svakodnevno uzimanje. Njihova djelotvornost vidljiva je već za tri tjedna nakon početka uzimanja preparata.

Ne propustite