MAĆEHA MALTRETIRALA DJEVOJČICE VIŠE OD 20 GODINA: Svakodnevno ih je tukla i tjerala da piju vodu iz WC šolje!

Šokantno!
MAĆEHA MALTRETIRALA DJEVOJČICE VIŠE OD 20 GODINA: Svakodnevno ih je tukla i tjerala  da piju vodu iz WC šolje!
Kerolin Šarp iz Engleske (65) osuđena je u januaru na dvije godine zatvora nakon što je otkriveno da je punih 16 godina brutalno zlostavljala svoje dvije pastorke

Kerolin Šarp iz Engleske (65) osuđena je u januaru na dvije godine zatvora nakon što je otkriveno da je punih 16 godina brutalno zlostavljala svoje dvije pastorke

Tukla ih i mučila u periodu od 1975. od 1991. godine, a njima je bilo potrebno više od 20 godina da skupe hrabrost i progovore o stravičnoj torturi koju su trpjela više od 15 godina.

Mendi u Luiz Maršal rekle su da im Kerol nije dozvoljavala da se kupaju i po nekoliko sedmica i da ih je tjerala da od jutra do mraka čiste kuću, dok su Kerolina djeca iz prethodnog braka svakodnevno uživala.

Kerol se udala za njihovog oca 1975. godine, nedugo nakon što im je umrla majka. Mendi i Luiz su tada imale sedam i pet godina. Njihov život se od tog trenutka pretvorio u pakao.

Svakodnevno su radile teške fizičke poslove, a kažu da maćeha redovno tukla i tjerala ih da jedu buđavu hranu. 

"Ona je uništila naše živote i ostavila na psihički osakaćene. Još imam košmare i budim se prestravljena jer sanjam šta nam je sve radila", rekla je Mendi (48) za britanske medije.

Luiz tvrdi i da ju je maćeha tjerala da pije vodu iz WC šolje kada je žedna.

"Znam da je moje djetinjstvo bilo kao horor film i da se nikad nisam osjećala voljeno", rekla je Luiz i dodala da ona i sestra nisu u kontaktu sa svojim ocem i da mu zamjeraju što ih nikad nije zaštitio iako je znao za zlostavljanje.

Ne propustite