Dugo skrivena tajna Ivanke Trump procurila u javnost! Ni ona nije svetica kako se predstavlja

Aktuelno
Dugo skrivena tajna Ivanke Trump procurila u javnost! Ni ona nije svetica kako se predstavlja
Prva kćerka predsjednika SAD-a Ivanka Trump, jedne je godine nestala,a za njom su tragale policijske snage

Prva kćerka predsjednika SAD-a Ivanka Trump, jedne je godine nestala,a za njom su tragale policijske snage, piše Aspen Daily News pozivajući se na policijskog djelatnika koji je sudjelovao u potrazi, Ivanka se cijelo vrijeme s dečkom skrivala u drugoj hotelskoj sobi. To je bilo puno prije mobitela, pa policija nije mogla odmah locirati nestalu Ivanku.

Trumpovi su godinama posjećivali Aspen, a Donald je htio tu i kupiti zemljište, no preduhitrio ga je Mohamad Hadid, otac starleta Gigi i Belle. Skandal s nestalom Ivankom nije ništa prema onom koji se dogodio 1989. na istom mjestu, tokom božićnih blagdana. Donald je tada stigao na zimovanje sa suprugom Ivanom i djecom, a tu se našla i Marla Maples. Ivana je u jednom intervjuu kazala kako je čula Donalda dok je na telefon pričao o nekoj Marli, a kad ga je pitala tko je to, rekao joj je da je to žena koja ga prati dvije godine.

Idućeg dana Ivana je vidjela Marlinu prijateljicu na skijalištu i rekla joj je da kaže svojoj prijateljici da se ostavi njenog supruga. No, nije znala da je žena pored nje bila upravo Marla, koja joj je rekla - "Ja sam Marla i volim tvog supruga". Ivana je na to počela vikati, a Donald je pobjegao na skijama. No, Ivana je bila bolja skijašica od njega, pa ga je brzo sustigla i skijajući unatrag, pokazivala srednji prst.

Šest sedmica nakon toga, Ivana i Donald predali su papire za razvod, a Donald se uskoro oženio za Marlu.

Ne propustite