Live TERORISTIČKI NAPAD U LONDONU: Troje mrtvih, podlegli povredama policajac i jedna žena, više teško povrijeđenih kod Britanskog parlamenta - napadač ubijen! (FOTO+VIDEO)

Svijet
Live TERORISTIČKI NAPAD U LONDONU: Troje mrtvih, podlegli povredama policajac i jedna žena, više teško povrijeđenih kod Britanskog parlamenta - napadač ubijen!  (FOTO+VIDEO)
Londonska policija upucala je napadača koji je danas otvorio vatru ispred Parlamenta Velike Britanije i u napadu na policiju i osiguranje povrijedio mnogo ljudi.
 

Londonska policija upucala je napadača koji je danas otvorio vatru ispred Parlamenta Velike Britanije i u napadu na policiju i osiguranje povrijedio mnogo ljudi. Policija za sada napad tretira kao teroristički.

Očevici kažu da je nakon pucnjave automobil udario grupu od najmanje pet pješaka ispred zgrade Parlamenta, prije nego što je završio u ogradi poslovne zgrade Portcullis House.

Britanska policija upucala je napadača koji je prethodno izbo policajca u parlamentu, dok istovremeno najmanje četiri osobe povrijeđene iz vatrenog oružja leže na obližnjem Vestminsterskom mostu, nedaleko od parlamenta, prenosi Reuters.

Predsjednik donjeg doma britanskog parlamenta Dejvid Lidington rekao je da je jedan policajac izboden nožem u kompleksu parlamenta nakon čega je policija upucala napadača, prenosi BBC.

 

 

Ne propustite