Prati ga glas "ženomrsca" : Ovako je Trump čestitao ženama 8.mart, i to ne svim (FOTO)

Aktuelno
Prati ga glas "ženomrsca" : Ovako je Trump čestitao ženama 8.mart, i to ne svim (FOTO)
Američkog predsjednika Donalda Trumpa mnogi smatraju "ženomrscem" zbog njegovog načina ponašanja i govora prema njima.

Američkog predsjednika Donalda Trumpa mnogi smatraju "ženomrscem" zbog njegovog načina ponašanja i govora prema njima

 Međunarodni dan žena on je čestitao na Twitteru i to na jedinstven način i ne svim, što je pokrenulo lavinu negativnih komentara među kojima su ljudi citirali njegove ružne riječi o ženama.

On je napisao sljedeće:

"Osjećam ogromno poštovanje prema ženama i tom mnoštvu uloga koje one izvršavaju, a koje su neobično važne za strukturu našeg društva i ekonomiju" 

trump-2

Komentari koji su stajali ispod čestitke nisu nimalo za pohvalu.

Onaj koji se izdvaja su zapravo riječi samog predsjednika koji je jednom prilikom rekao a mi vam izdvajamo one najgore.

"Pametne žene ponašaju se vrlo ženstveno i prave se da im treba pomoć, ali iznutra su prave ubojice. Osoba koja je smislila izraz 'slabiji seks' ili se šalila ili je bila vrlo naivna. Vidio sam kako žene manipuliraju muškarcima samo trzajem oka - ili možda nekog drugog dijela tijela", Umjetnost povratka 1997.

Ako Hillary Clinton nije mogla zadovoljiti svojeg muža, zašto misli da može zadovoljiti Ameriku", retweetano u travnju 2015.

"Angelina Jolie je bila s toliko tipova da je u usporedbi s njom izgledam kao mala beba... A ja ju čak niti ne smatram privlačnom", u intervjuu s Larryjem Kingom, 2006.

"Voljeli ga ili mrzili, Donald Trump je čovjek koji je siguran u ono što želi i uvijek to ostvari, bez zadrške. Žene njegova moć napaljuje gotovo koliko i njegov novac", sam o sebi jednom prilikom.

Voditeljica Fox Newsa Megan Kelly 8. kolovoza podsjetila ga je: "Nazivali ste žene koje vam se ne sviđaju debelim svinjama, psima, odvratnim životinjama". On se samo nasmijao i kazao da "nema vremena za potpunu političku korektnost". Kasnije ju je nazvao "droljicom" i dodao da "nije prepoznao" na što su se odnosile njezine optužbe.

"Nije revolucionarna vijest da je za rane pobjede žena na 'Pripravniku' zaslužan njihov seksipil", Kako se obogatiti, 2004.

"Znate, nije važno što mediji pišu dok god pored sebe imate mladi i zgodni komad žene", Esquire, 1991.

"Možemo biti politički korektni i reći da izgled nije važan, ali očito jest. Kao što ti ne bi imala posao da nisi lijepa". Novinarki Vegasnet.TV-a, 2014.

 

 

Ne propustite