ZASTRAŠUJUĆA FOTOGRAFIJA majke kojoj dijete umire na rukama: Mislili su da im se beba samo prehladila, a to je bio njen posljednji dan!

Šokantno!
ZASTRAŠUJUĆA FOTOGRAFIJA majke kojoj dijete umire na rukama: Mislili su da im se beba samo prehladila, a to je bio njen posljednji dan!
Ova srceparajuća fotografija prikazuje trenutak u kojem 8-mjesečni dječak, čiji su roditelji mislil da ima običnu prehladu, preminuo u majčinim rukama samo nekoliko sati nakon što su mu ljekari dijagnostifikovali meningitis.

Ova srceparajuća fotografija prikazuje trenutak u kojem 8-mjesečni dječak, čiji su roditelji mislil da ima običnu prehladu, preminuo u majčinim rukama samo nekoliko sati nakon što su mu ljekari dijagnostifikovali meningitis.

Koža mu je bila uništena od osipa, a maleni Hari je preminuo samo jedan nakon što su mu je ustanovljen meningitis, a roditelji su ga odveli kod ljekara misleći da ima običnu prehladu.

Roditelji su morali da donesu najtežu odluku i da daju dozvolu ljekarima da isključe Harija sa aparata, nakon što im je saopšteno da je meningitis ostavio velike posljedice na njegov mozak.

Ova fotografija napravlejna je samo nekoliko trenutaka nakon Harijeve smrti, a roditelji su je postavili kako bi upozorili sve na ovu opaku bolest. 

"Postavili smo sliku da bi drugi roditelji mogli da vide koliko meningitis može da bude opasan. Nisam mogla da prepoznam mog Harija, crni osip, otekao, rekli su nam da su mu bubrezi otkazali."– rekla je Luis.

"Svako novo jutro je noćna mora. Ne mogu da opišem šta znači gubitak Harija. Još uvijek ne shvatam da se ovo zaista dogodilo, ne sjećam se nedjelja koje su uslijedile, mislila sam da živim u nekom paralelnom svijetu, da sam upala u svoju noćnu moru."  - dodaje Luis.

beba1

Prvo su mislili da je samo prehlada, ali kada su stigli kući  odmah su pozvali hitnu pomoć. Kada su ljekari stigli dali su mu antibiotike za meningitis i stavili mu masku za kiseonik.

Zatim je odvezen u bolnicu gdje je umro u 8:32 uvečer sljedećeg dana.

Roditeljima su rekli da je Harijev mozak umro. Imali su opciju da ga zadrže na aparatima, ali to je moglo da izazove srčani udar.

"Nismo željeli da pati više, pozvali smo sveštenika koji ga je blagoslovio. Kada su isključili aparate Hari je umro na mojim rukama, to je slika koju smo objavili." – kaže Luis.

Od smrti svog sina Luis upozorava ljude da vakcinišu dejcu protiv Meningitisa B.

Ne propustite