Šokantna ispovijest mladića iz Sarajeva: Zarađivao sam hiljade eura kao svodnik, ali me je slomilo kada su mi doveli novu "kandidatkinju"!

Tema sedmice
Šokantna ispovijest mladića iz Sarajeva: Zarađivao sam hiljade eura kao svodnik, ali me je slomilo kada su mi doveli novu "kandidatkinju"!
U ispovijesti za portal Novi.ba, pod uvjetom anonimnosti, mladić iz Sarajeva koji je već neko vrijeme uvučen u krug u kojem se djevojke iz Sarajeva svojevoljno, ali organizirano podvode domaćim i stranim mušterijama, tvrdi da je pojava raširena u razmjerama kojih javnost nije svjesna.

Sve veći broj mladih u Bosni i Hercegovini zbog želje za lagodnim životom i lusuzom se upušta u opasne vode prostitucije, a stvar poprima mjere prave epidemije. Iako policija, kako je ranije objavljivao Novi.ba poduzima određene mjere, ova društvena pojava se munjevito širi i donosi šokantne sudbine u živote mladih ljudi koji su uhvaćeni u vrtlog koji sa sobom nosi brojne opasnosti.

U ispovijesti za portal Novi.ba, pod uvjetom anonimnosti, mladić iz Sarajeva koji je već neko vrijeme uvučen u krug u kojem se djevojke iz Sarajeva svojevoljno, ali organizirano podvode domaćim i stranim mušterijama, tvrdi da je pojava raširena u razmjerama kojih javnost nije svjesna.

Sam je odlučio podijeliti svoju priču sa javnošću, jer je doživio šok kada je otkrio da se njegova bivša djevojka koju i dalje voli – odala najstarijem zanatu.

  • Bili smo najpopularniji par u našem društvu. Ona je bila prelijepa i zabavljali smo se četiri godine. To je bila velika ljubav i danas je volim. Ali, onda je nešto krenulo naopako i razišli smo se. Vjerovao sam na kratko, ali nije tako bilo – navodi u ispovijesti.

Kako ističe, niko od njih nije oskudjevao u novcu i dolaze iz dobrostojećih porodica, ali provodi mladih traže sve više i više.

  • Svi moraju imati skupe mobitele, bijesne automobile i dizajnerske krpice koje koštaju hiljade eura. Kada smo se razišli nakon četiri godine bio sam očajan. Žene su mi postale samo objekt, a novca mi je uvijek trebalo sve više i više. Upao sam u šemu u kojoj smo studenticama „pomagali“ tako što bi im pronalazili klijente i uzimali dio njihove zarade – kaže on u pismu našem portalu.

Prema njegovim riječima, zarađivao je hiljade eura, pokušavao je ostati „čist“ od drugih vrsta kriminala, ali je to u takvom društvu veoma teško.

  • Sve se to odvija vrlo organizirano, i nažalost nije teško pronaći djevojke koje su na to spremne, one se između sebe dogovore i pronađu. Putovanja i novac ih očito privlače, a ovaj posao im to omogućava. Pale su u mojim očima, a jedina koju sam volio je bila moja bivša djevojka – kaže on. A, onda je uslijedio šok.
  • Na jednom „druženju“ predstavili su mi novu kandidatkinju. Bio sam zapanjen kada sam vidio da je to moja ljubav. Nisamo mogao vjerovati da je nakon svega i ona uvučena u ovu mrežu prostitucije. Svijet mi se srušio – dodaje.To je razlog zbog kojeg mu se „sve zagdilo“ i zbog kojeg se želi izvući iz cijele priče. Međutim, to nije lako, a razočarenje koje je doživio ga tjera u depresiju. Kako ističe u ispovijesti, nije vjerovao daje ovakav ishod moguć te je u svemu tražio izlaz, a naišao na najgori životni šok. 

Ne propustite