Zadranke se opustile na striptizu pa se pokajale: Svi mole portal da ukloni raskalašene fotografije, ali uzalud!

Region
Zadranke se opustile na striptizu pa se pokajale: Svi mole portal da ukloni raskalašene fotografije, ali uzalud!
No, portal je odbio ukloniti fotografije. Poručili su im slijedeće:

Koliko smo duboko licemjerno društvo pokazuje događaj koji je zadnjh dana Zadar digao na stražnje noge, piše Jutarnji list o događaju koji je uznemirio ovaj grad u Hrvatskoj.

U grad su, naime, došli striperi. Veseli događaj pohodila je mnogobrojna ženska publika. Nakon dobre zabave, mirno su se razišle kućama.

I činilo se kao da nikakvih problema neće biti.

No, portal Antena Zadar imao je ekskluzivno pravo fotografiranja događaja, i nakon što su slijedeći dan te fotografije objavili na svom portalu, redakciju su počeli zasipati molbama, elektroničkom poštom i pozivima.

Zadranke su bile duboko zabrinute za posljedice zbog svoje opuštene zabave. Što ako netko od kolega na poslu, ili kod kuće, prepozna baš njihovu ruku na golom torzu preplanulog plesača?

No, portal je odbio ukloniti fotografije. Poručili su im slijedeće:

'Nije naš problem što živite s primitivcima. 

Već danima zvone redakcijski brojevi, pa i oni 0800 za dojavu vijesti, s porukama i molbama, čak i vapajima, da se ukloni galerija striptiza iz Famous bara. Vide ima se face, lica, guzice, vidi se kako dodiruju prsa striperima, vide im se osmjesi od uha do uha. I sad je to naš problem, sad je problem što su doma naišle na viku, neodobravanje i možebitne batine svojih mužjaka kojima, zasigurno, nisu ni rekle gdje idu. No, ako ste već potpisale s muževima da mu dajete pravo da se prema vama odnosi kao prema štracama, to pravo ni potpis zasigurno niste dali svojim ravnateljima ili šefovima na poslu.

 

Drage djevojke, cure, gospođe, žene, majke, ljubavnice – odabir vaših muškaraca samo je vaš. Drage sve, nastavit ću ih tako oslovljavati, vaši nadređeni ne bi smjeli imati nikakav utjecaj na vaš život, posebice na vaše slobodno vrijeme. Drage sve, samo je vaš problem i samo vaše pravo kako provodite svoje slobodno vrijeme. Drage sve, Antena Zadar neće, niti je to ikad radila, a ponajmanje sada, obrisati spomenutu galeriju. I konačno, drage sve, samo je vaš problem kako ćete svojim alfa mužjacima objasniti gdje ste i s kime provele subotnju večer – to svakako nije problem ni naše redakcije, ni uredništva ni fotografa', poručiuje im Antena Zadar.

 

Ne propustite