Šokantni skandal: Ko je žena koja je razbjesnila Sidrana - "ona je kao kredit, jednom uzmeš deset godina vraćaš"!

Aktuelno
Šokantni skandal: Ko je žena koja je razbjesnila Sidrana - "ona je kao kredit, jednom uzmeš deset godina vraćaš"!
Je li ti to vrana (ti znaš koja) popila mozak, ili te totalno sludila borba da se pred sarajevskim sudovima odbraniš od optužbi za teški privredni kriminal ?

Zašto se baviš spletkarenjem o Sidranu ?
Zašto svoje gadosti razašilješ mojim prijateljima, časnim i poštenim ljudima ? 
Otkud ti drska i primitivna misao da ti imaš pravo tim ljudima određivati s kime se smiju, a s kime ne smiju družiti? Otkud ti stupidna misao da mene možeš difamirati rasturanjem snimka u kojemu o meni bljuvotine lije prononsirani četnik, bivši filmski režiser ? Pa za mene bi pogubno bilo da on o meni nešto lijepo govori!

 

Ovo je jutros na svom Facebook profilu objavio najpoznatiji bh. pjesnik i scenarist Abdulah Sidran u kuliminaciji, po svemu sudeći, bitke protiv Irine Lovrić, bivše uposlenice Fonda za povratak BiH. Naime, Sidran je Lovrić koja je godinama tvrdila da je izložena mobingu i zlostavljanju u državnoj agenciji pomagao da svoj slučaj iznesene u javnosti, međutim, došlo je očito do žučnog sukoba pri čemu Sidran sada optužuje Lovrić da je prevarantica, a ona njega da ju je pokušao napasti. Posljednjih dana, nerijetko Sidran na FB iznosi detalje prave drame.

 

- Je li ti to vrana (ti znaš koja) popila mozak, ili te totalno sludila borba da se pred sarajevskim sudovima odbraniš od optužbi za teški privredni kriminal ?
Da li je tačna prognoza jednog eksperta za 'slučaj Hasne Ljubović' da si spakovala kofere i da ćeš uskoro strugnuti u 'komšiluk' ? Bilo bi to jako dobro – navodi Sidran danas.

 

Stvari su otišle korak dalje kada je Sidranu opljačkan stan, te su mu na internetu upućene i prijetnje smrću!

 

DIREKTNE PRIJETNJE SMRĆU SA PROFILNE STRANICE HOŠTAPLERKE IRINE LOVRIĆ. Fejsbuk se može smatrati neobaveznom igrarijom na kojoj je moguće i dopušteno svašta, ali ako se na stranicama Irine Lovrić - umjesto odgovora na postavljena pitanja o njenoj prevarantskoj djelatnosti - trajno pojavljuju svakojake prijetnje onima koji je raskrinkavaju i članovima njihovih porodica, onda je đavo uveliko odnio šalu. Takvih je prijetnji lično meni, od februara 2016. do danas, objavljeno desetine, a evo kako izgledaju današnje, u kojima se, uz psovanje djece, prijeti SAČEKUŠAMA U MRAKU i ROKANJEM PO GRADU ! Za one koji znaju da je prevarantica I. Lovrić potekla iz kriminogenog socijalnog miljea i sa istim ostala u svakodnevnim prisnim odnosima i vezama - ovdje nema nikakvog iznenađenja. Ostali, prije čitanja ovog faksimila, neka popiju kakav aspirin za smirenje – poručio je Sidran prije nekoliko dana.

No, nisu rijetki i komentari koji kritiziraju Sidrana zbog iznošenja prljavog veša na društvenim mrežama. Ali, i za njih Sidran ima odgovor:

Epajebiga. ZASKOČI TE DRUMSKI RAZBOJNIK, OPLJAČKA, IZDEVETA, TI O TOME NAPIŠEŠ TEKST, A ČARŠIJA KAŽE: ŠTO MU JE TO TREBALO, NIJE TO NJEGOV NIVO...“

 

Irina Lovrić je u BiH na nekoliko javnih događaja predstavljena kao „zvizdačica“, a zbog toga što je prijavila navodnu korupciju u Državnog fondu koji dijeli novac za povratak. Međutim, Sidran smatra da su njene optužbe ogoljene te da se radi o prevari. Evo šta kaže za svoj odnos sa Lovrić:

slučaj 'irina lovrić' KAO DUGOROČNI KREDIT. JEDNOM UZMEŠ, DESET GODINA PLAĆAŠ !

 

Ne propustite