KAKVA SRAMOTA! SRPKINJA DOBILA POKLON IZ AMERIKE OD RODICE: Kada je stigao na adresu, svi su zanijemili od ŠOKA!

Čudne priče
KAKVA SRAMOTA! SRPKINJA DOBILA POKLON IZ AMERIKE OD RODICE: Kada je stigao na adresu, svi su zanijemili od ŠOKA!
.

Božićni i rođendanski poklon koji je Karolina Kastelani poslala iz Njujorka svojoj bratanici u Stari Bečej, prema njenim riječima, stigao je bez dijela stvari koje je spakovala! 

pppp

Na svom Fejsbuk profilu Karolina Kastelani se požalila da je u Srbiju poslala paket u kom su bili odjeća, obuća, igračke i slatkiši namijenjeni bratanici povodom Božića i rođendana. Prema njenim riječima, kutija je vidno otvorena i ponovo prelijepljena žutom poštanskom trakom, a neki darovi koje je spakovala nisu bili u njoj.

– Srećom, ukradene su samo tri stvari iz paketa, jer sam ostale spakovala prvo u kompresovane vakuumske kese iz kojih se vazduh može izvući samo usisivačem. Pored te kese bile su cipele u koje sam ubacila po jedno kinder jaje i još dva kinder jajeta spakovani u posebnu običnu kesu, koja su nestala. Tu je bila i igračka koje takođe nema – objašnjava Karolina za „Blic“. Ona još vjeruje kako bi ostale stvari vjerovatno bi bile ukradene, da ih nije spakovala u vakuumsku kesu.

– Ne radi se uopšte o vrijednosti ukradenih stvari, nego u principu. Kakav čovjek moraš biti da ukradeš nešto namijenjeno djetetu od dvije godine, koje je pritom bolesno i pokušavam da učinim sve kako bih nadoknadila to što ne mogu da budem uz nju – pita se Karolina.

Zbog male vrijednosti nestalih stvari (oko 1.000 dinara), kako kaže, nije htjela da se „bakće“ i prijavljuje slučaj. Iz Pošta Srbije potvrdili su njenu tvrdnju. „Nismo dobili nikakvu prijavu za paket iz međunarodnog saobraćaja iz Amerike, ni pismeno ni usmeno“ – kažu iz ovog preduzeća dodajući da apeluju na sve građane da se, ukoliko imaju nekih primedbi, klijenti obrate direktno njima.

Ako vaš partner izgovara ove riječi, samo je pitanje vremena kada će vas napustiti

Ne propustite