OVO VAM ZAMJERA SVAKI MUŠKARAC! Pogreške kod uljepšavanja koje neće proći nezapaženo!

Praktična žena
OVO VAM ZAMJERA SVAKI MUŠKARAC! Pogreške kod uljepšavanja koje neće proći nezapaženo!
.

Muškarci itekako primjećuju detalje, ako ste uvjerene u suprotno, varate se.

Možda nemaju oko za to kao i žene, ali sljedeće pogreške će itekako uočiti:

Previše parfema
Iako možda mislite da će miomiris vašeg parfema koji se osjeti “na kilometar” privući muškarca, zapravo će ga to odbiti. Parfem je dovoljno nanijeti iza oba uha i na zglob.

1

Svjetlucava sjenila
Ona su primjerena za mlađe djevojke, dok je za žene u određenim godinama najbolje koristiti mat sjenila koja neće istaknuti svaku boru oko očiju.

2

Pogrešno nanesen puder
Puder koji niste dobro razmazali, prevelika količina ili, pak, pogrešna boja koja ne odgovara vašem tenu zasigurno će upasti muškarcu u oči. Ako niste sigurni koja vam boja pudera odgovara, posavjetujte se s prodavačicom te pripazite kako ga nanosite.

3

Grudice od maskare
Iako možda mislite da nitko drugi to neće primijetiti, varate se. Muškarci vole duge trepavice jer ih smatraju zavodljivima i seksi, zato pripazite kako nanosite maskaru, koristite je umjereno i potražite neku koja se neće razmazati tijekom dana.

4

Loša higijena zuba
Svakog će muškarca odbiti loš zadah, ostaci hrane na zubima ili neredovita higijena usne šupljine. Zube četkajte dva puta dnevno, čistite koncem te uvijek uz sebe imajte bombon ili osvježavajuću vodicu.

5

DO BLISTAVE KOŽE UZ POMOĆ OVE TRI NAMIRNICE? Redovitom konzumacijom vratit ćete izgubljeni sjaj svome licu!

Ne propustite