DO BLISTAVE KOŽE UZ POMOĆ OVE TRI NAMIRNICE? Redovitom konzumacijom vratit ćete izgubljeni sjaj svome licu!

Praktična žena
DO BLISTAVE KOŽE UZ POMOĆ OVE TRI NAMIRNICE? Redovitom konzumacijom vratit ćete izgubljeni sjaj svome licu!
.

Nahranite svoju kožu i vratite je u život redovitom konzumacijom ove tri namirnice.

Ako se radi o situaciji u kojoj nakon korištenja raznih pilinga i bogatih hidratantnih krema vaša koža izgleda sivo i bez sjaja, potražite pomoć u svojoj kuhinji i uvrstite sljedeće tri namirnice u vašu svakodnevnu prehranu.

1

Brokula
Brokula pomaže u proizvodnji kolagena zbog toga što sadrži veliku količinu vitamina C. Također, poboljšava izlučivanje toksina iz našeg tijela, što predstavlja jedan od preduvjeta čistog i blistavog tena.

2

Mrkva
Zbog toga što sadrži beta-karoten, mrkva se u tijelu pretvara u vitamin A. Ona štiti kožu od oštećenja koja su prouzročena UV zračenjem, održavajući stanice kože zdravima. Također, zaglađuje nastale bore na koži.

3

Smeđa riža
Učestalo lučenje inzulina u krv pogoršava stanje kože i izaziva glikozilaciju, proces koji negativno utječe na kolagen i elastin. Stoga “bijele” ugljikohidrate (npr., rižu, tjesteninu, bijeli kruh) koji imaju visoki glikemijski indeks, zamijenite namirnicama s niskim glikemijskim indeksom, poput smeđe riže ili integralne tjestenine. Također, izbjegavajte i šećere kako biste smanjili nagla povećanja šećera u krvi.

4

5

UZ POMOĆ OVIH SAVJETA DO ZDRAVIH I MIRISNIH STOPALA! Uklonite neugodan miris prirodnim sastojcima!

Ne propustite