ŠTA JOJ SE DESILO: Ronaldova bivša izbezumila prolaznike, rodila je prošle godine, a tek kad vidite kako izgleda

E buraz
ŠTA JOJ SE DESILO: Ronaldova bivša izbezumila prolaznike, rodila je prošle godine, a tek kad vidite kako izgleda
.

Irina Shayk i njezina kći Lea po cijele dane su zajedno, a prilikom njihovog druženja padaju puse na svakom koraku. Slavna mama unatoč mračnom stajlingu, odličnog je raspoloženja

1

OVO JE POČETAK KAD VIDITE OSTALE : Ovo su najzgodnije djevojke Cristiana Ronalda

 

Najljepše djevojke Cristiana Ronalda

Izbor je širok, ali i veoma težak

 

Cristiano Ronaldo živi snove svih muškaraca na svijetu.

 

 

 

I, dok su ostali muškarci prinuđeni da smišljaju načine kako prići djevojci i šta reći, Cristiano Ronaldo nema problema s tim.

 

 

 

Djevojke ga svakodnevno proganjaju gdje god da ode, a on ima slatke muke kada je upitanju odabir one s kojom će izaći.

 

Mi vam u ovom slideu donosimo najljepše djevojke Cristiana Ronalda. Izbor zaista nije bio lak.

 

 

 

5. Nereida Gallardo

 

2

 

3

 

Cristiano Ronaldo je upoznao prelijepu Nereidu u noćnom klubu. Iako njihova veza nije trajalo dugo vremena, Ronaldo je ipak nije uspio sakriti od španskih medija. Ova ljepotica dolazi iz Španije, a bavi se manekenstvom.

 

 

 

4. Letizia Filippi

 4

 

 

 

Ronaldo je u ljubavnom životu nerijetko volio i 'šarati', a pravi primjer za to su prve dvije djevojke sa ovog slidea. Naime, španski mediji te 2008. godine pisali su da je Ronaldo u isto vrijeme izlazio sa Nereidom i italijanskom manekenkom Letizijom Filippi, a vjerovatno je zbog toga na kraju ostao bez obje.

 

 

 

3. Gemma Atkinson
 

 

5

 

 

 

Kada pogledate ovakvu djevojku u jednom od časopisa, vjerovatno pomislite 'ne mogu imati takvu djevojku, ona nije moja liga'. Ipak, to za Cristiana Ronalda nije problem. On je bio u vezi sa Gemmom još dok je bio fudbaler Manchester Uniteda.

 

2. Raffaella Fico

 

 

 

6

 

10

 

 

 

Italijanska manekenka, pjevačica i glumica poznata je po vezi sa nekadašnjim napadačem Milana Marijom Balotellijem. Ipak, jedno vrijeme je bila i u kratkoj vezi sa Cristianom Ronaldom, ali ga nije uspjela zadržati na duže staze.

 

 

 

1. Irina Shayk

 

7

9 

 

I naravno, šlag smo ostavili na samom kraju. U pitanju je neponovljiva Irina Shayk. Ona je jedna od posljednjih djevojaka Cristiana Ronalda, ali i jedna od rijetkih koje su ostale sa Portugalcem duže vrijeme. O prelijepoj ruskoj manekenki se i danas piše te se prati vaki njen potez. Definitivno joj je veza sa Ronaldom promijenila život.

 

A evo kako danas izgleda

2


Ruska manekenka Irina Shayk na sebe je u potpunosti preuzela roditeljske dužnosti, jer njezin suprug Bradley Cooper promovira svoj novi film 'A Star Is Born'.  Simpatije svijeta osvojili su još kao par, a otkako su dobili kćerkicu, neodoljiva su obitelj.

Najpoznatija manekenka svijeta sada ima totalno drukčiji stil života - daleko od revija i snimanja, a u centru njezine pažnje je kćI Lea De Seine. Njih dvije provode dane zajedno u igri i šetnjama. 

3


Irina i Bradley zajedno su nešto više od tri godine,  a kćerkicu su dobili u travnju prošle godine. Malena nosi i njezino i njegovo prezime, pa joj puno ime glasi: Lea De Seine Shayk Cooper.

321

Ne propustite