NEKADA SVA ISKVARCANA, A SADA POTPUNO DRUGA ŽENA: Nije samo kosa na njoj bila drugačija, zbog ovog detalja se svi UHVATE ZA GLAVU

Kiosk
NEKADA SVA ISKVARCANA, A SADA POTPUNO DRUGA ŽENA: Nije samo kosa na njoj bila drugačija, zbog ovog detalja se svi UHVATE ZA GLAVU
.

Predsjednica Hrvatske Kolinda Grabara Kitarović mijenjala je političke funkcije. 

Sa novim pozicijama i godinama mijenjao se i njen izgled. 

kolinda-naslovna

kolinda

Kolinda je jedna od predsjednica za koji je vjerovatno čuo cijeli svijet. Svojim postupcim Kolinda često postaje glavna tema raznih odgađaja, a njezina je popularnost naglo skočila nakon Mundijala u Rusiji.

kolinda7

kolinda1

kolinda9

Svoju profesionalnu karijeru započela je u Ministarstvu znanosti i tehnologije, da bi se 1993. godine zaposlila u Ministarstvu vanjskih poslova, gdje je najprije radila kao savjetnica u Uredu zamjenika ministra, a potom kao načelnica odjela za Sjevernu Ameriku.

kolinda4

Godine 1997. odlazi u Veleposlanstvo RH u Kanadi, prvo kao diplomatski savjetnik, a zatim kao ministar savjetnik. Na parlamentarnim izborima 2003. godine izabrana je za zastupnicu u Hrvatskom saboru.

Znate li koliko godina zapravo ima Kolinda Grabar-Kitarović: OVO NIKO NE MOŽE VJEROVATI!

23. decembra 2003. godine imenovana je ministricom europskih integracija, a 18. januara 2005. godine postaje voditeljica Državnog izaslanstva za pregovore o pristupanju Europskoj uniji (pregovarački tim). Spajanjem Ministarstva vanjskih poslova i Ministarstva europskih integracija imenovana je ministricom vanjskih poslova i europskih integracija.

Na dužnosti ministrice ostala je do 12. januara 2008. godine. Za vrijeme njezinog mandata Republika Hrvatska započela je pregovore za članstvo u EU.

Od 2014. godine Kolinda Grabar-Kitarović obnaša dužnost predsjednice Hrvatske.

kolinda2

U nastavku pogledajte kako je izgledala 2004. godine, te kako se njen izgled mijenjao. 

kolinda1

kolinda2kolinda3kolinda4kolinda5kolinda6kolinda7kolinda8kolinda9

kolinda16

kolinda17

Niz transformacija Kolinde Grabar Kitarović sigurno nije završen. Sjajno je nedavno izgledala u sedištu Ujedinjenih nacija u New Yorku. 

kolinda10

 

kolinda11kolinda12kolinda13kolinda14

 

kolinda15

 

6

4

21-z

9

10

11

12

13

14

KOLINDA PRIŠLA TRUMPU, A ON JE ODMAH POGLEDAO DOLJE: Kad vidite šta je obukla, SVE ĆE VAM BITI JASNO!

 

Ne propustite