DAVID BECKHAM VIŠE NE IZGLEDA OVAKO, FANOVI U NEVJERICI: "Ovo nije moguće"

Kiosk
DAVID BECKHAM VIŠE NE IZGLEDA OVAKO, FANOVI U NEVJERICI: "Ovo nije moguće"
.

Bivši engleski nogometaš David Beckham pojavio se u Hong Kongu, gdje je održao govor kao zaštitno lice osiguravajuće kompanije AIA, sa novom frizurom, odnosno nešto tamnijom kosom.

david3

Poznat je po čestom mijenjanju frizure, koje su njegovi obožavatelji širom svijeta rado kopirali za njegove karijere, izgledao je otmjeno jer je novi izgled nadopunio crnim odijelom i kravatom na tačkice.  Jedna od najpoznatijih frizura u  historiji, takozvana beckhamica, dobila je ime upravo po svom vlasniku.

david1

ONI SU BALKANSKI BECKHAMOVI: Nose samo papreno skupo, žive na visokoj nozi I ZAVIDI IM CIJELI REGION (FOTO)

 

Zadnjih nekoliko mjeseci promijenio je nekoliko različith frizura, a prijašnjih je godina nosio mnogo duže uvojke, a često i vunene kape. Još tada su počela nagađanja kako je počeo gubiti kosu.

Novom frizurom potaknuo je nagađanja jer li bio na transplantaciji kose. Britanski mediji pišu kako se David nedavno pridružio popisu muškaraca srednjih godina koji su se odlučili za taj potez.

david2

Beckham je posjetio Veliki kineski zid, o čemu je izvijestio svoje pratitelje na Instagramu.

- Danas sam imao mogućnost po prvi put posjetiti Veliki kineski zid. Sretan sam što mi posao omogućuje da putujem i posjećujem ovako divna mjesta... prekrasno, iskreno je napisao Beckham.

david

 

david4

david5david6david7

LISTA OD 28 ZAHTJEVA: Beckhamovi došli u Crnu Goru na ljetovanje, tražili su nešto NAJLUĐE što možete da zamislite!

david8

 

Ne propustite