LISTA OD 28 ZAHTJEVA: Beckhamovi došli u Crnu Goru na ljetovanje, tražili su nešto NAJLUĐE što možete da zamislite!

Kiosk
LISTA OD 28 ZAHTJEVA: Beckhamovi došli u Crnu Goru na ljetovanje, tražili su nešto NAJLUĐE što možete da zamislite!
.

Porodica Beckham trenutno se nalazi na ljetovanju na Svetom Stefanu u Crnoj Gori.

Budući da su željeli ostati u strogoj tajnosti i van kamera, preko prijatelja poslali su 28 zahtjeva od kojih su neki poprilično čudni.

Tražili su da imaju stalnu pratnju (kako na kopnu, tako i u vodu), da se o njihovoj porodici tokom ljetovanja brine ista posluga, vozači i kuhari, dok su za sobe tražili povećan protok kiseonika.

600-1531899855beckham

- Da će moći da uživaju kao na pustom ostrvu bez paparaca i fanova bio je jedan od 28 uslova koje su Beckamovi tražili prije nego što su stigli na Sveti Stefan. Između ostalog na spisku su bili zahtjevi vezani za položaj ležaljki i udaljenost drugih ležaljki od njihovih, specijalnu ishranu i vrstu vode koju porodično piju, ali i protok kiseonika u njihovim apartmanima. Na usluzi sve vrijeme imaju vozača i obezbjeđenje koje ih prati sa distance. Poged iz apartmana, zvučna izolacija i balkon takođe se nalaze na tom spisku. Viktorija je vrlo odmjerena i slabo komunicira sa ljudima okolo, ista je kao što je viđamo na crvenim tepisima ozbiljna i ćutljiva dok je David opušten - kaže izvor koji je ručao u obližnjem restoranu dok su Beckamovi uživali na plaži, piše "Kurir.rs".

 

Kisses from Harper ???????????????? x

A post shared by Victoria Beckham (@victoriabeckham) on

- Oni su na korištenje dobili dva de luks apartmana i sve vrijeme im je na usluzi osoblje koje je samo za njih zaduženo. Svako od njih potpisao je ugovor o privatnosti ove porodice kako u javnost ne bi procurila nijedna informacija vezana za njihovo ponašanje tokom boravka u njihovom rizortu. Sobarice u njihove apartmane ulaze u tačno dogovoreno vrijeme i bez mobilnih telefona kako slučajno ne bi fotografisale u kakvom stanju Beckamovi ostave stvari i apartman iza sebe - ističe izvor.

 

Kisses from us all x Happy Summer! VB x ????

A post shared by Victoria Beckham (@victoriabeckham) on

Victoria je na Instagramu objavila nekoliko slika sa ljetovanja:

800x450

800x450-4

800x450-3

800x450-1

Ne propustite