Ove TEHNIKE ŠMINKANJA bi trebala znati svaka žena: Više vam stručnjak neće biti potreban!

Praktična žena
Ove TEHNIKE ŠMINKANJA bi trebala znati svaka žena: Više vam stručnjak neće biti potreban!
.

Danas postoji toliko opcija za šminkanje očiju da je veoma lako izgubiti se u njima. Sada vam donosimo nekoliko tehnika koje će vas oduševiti.

Vertikalna tehnika za oči

sm1

Ova tehnika je pogodna za uske ili oči srednje veličine jer ih čini širim. Možete koristiti ovaj trik i za večernje i dnevne kombinacije. Samo pazite da odaberete boje koje odgovaraju za doba dana za koje se šminkate. Zapamtite jednostavno pravilo: najmračnija sjenila treba primijeniti na vanjskom kutu oka.

Vodoravna tehnika za oči

sm2

Ova metoda pravi je dar za žene s okruglim ili izbočenim očima. Možete koristiti obrisnu olovku ili tekući eyeliner za crtanje konture linije trepavica.

Klasična (mješovita) tehnika za oči

sm3

Klasična tehnika šminkanja za oči obično koristi nijanse jedne boje.

Tehnika olovke za oči

sm4

Tehnika olovke može pomoći u ispravljanju oblika gotovo svih očiju. Ovisno o vašim osobinama, napravite crte obruba na donjim i gornjim kapcima i pažljivo ih sjenčite. Četkica za sjenčenje treba biti kruta, ravna i čvrsta.

Smoky eyes

sm5

Budući da je glavni cilj ove tehnike šminke napraviti fantastičan efekt ''dima, treba obratiti posebnu pozornost na sjenčenje i stvaranje glatkih prijelaza od jedne boje do druge.

NE ŽENITE IH DOK SE NE UMIJU: Zapanjujuće slike žena prije i poslije šminkanja, broj 9 baca u trans

Nema potrebe trošiti mnogo novca i vremena da biste se našminkali fantastično. Ponekad, nekoliko malih savjeta vam može pomoći da to uradite poput profesionalnih šminkera.

Ove tajne profesionalaca će zasigurno olakšati vaš život.

Napravite gel eyeliner od olovke za oči.

trik1

Da biste dobili savršeno ravne i tanke crte uz pomoć klasične olovke za oči, možete otopiti vrh olovke uz pomoć šibice ili upaljača. Ovaj trik će vam pomoći da dobijete teksturu gela.

'Jeftini' bronzer za tijelo

trik2

Lako je dobiti sjajnu kožu poput modela na Victoria's Secret revijama. Nema potrebe za skupnim uljima, ako imate zlatne sjenila, koje više ne trebate, ili slomljen, ali omiljeni bronzer. Upotrijebite ih tako da ih pomiješate s dječjim uljem u bočici s raspršivačem.

Puder za lice između slojeva maskara za volumen

trik3

Uz pomoć pudera za lice u prahu možete lako dobiti dodatni volumen trepavica. Nakon nanošenja prvog sloja maskare nanesite tanki sloj pudera u prahu na vaše trepavice pomoću četke. Nakon toga nanesite drugi sloj maskare.

Uvećajte oči.

trik5

''Smokey'' šminka za oči može ih vizualno povećati. Jednostavno slijedite korake prikazane na fotografiji, možete dobiti savršenu večernju šminku bez puno muke.

Stvorite iluziju debelih obrva.

trik6

Da biste stvorili iluziju debelih obrva, možete upotrijebiti tajni trik u koji se šminkeri zaklinju. Kada popunjavate obrve gelom ili voskom obrva, pritišćite vlasi na kožu odmah nakon nanošenja voska, prije nego što se osuši. Dlake će ostavit otisak na koži i prividno stvoriti dodatni volumen.

Očišćite spužve za jednu minutu.

trik7

U jednoj minuti možete očistiti gotovo svaku spužvu, bez ikakvog dodatnog napora. Jednostavno ga stavite u zdjelu s bilo kojom tekućinom za sapunicu i ubacite u mikrovaln na jednu minutu.

ŽENE U ŠTIKLAMA OVE VISINE MUŠKARCI NAJVIŠE PRIMJEĆUJU: Za njima se svi okreću na ulici, evo u čemu je TRIK!

Ne propustite