JE LI MOGUĆE DA ANGELINA IMA SAMO 35 KILOGRAMA: Kao da je stres PROGUTAO, pogledajte njene fotografije!

Kiosk
JE LI MOGUĆE DA ANGELINA IMA SAMO 35 KILOGRAMA: Kao da je stres PROGUTAO, pogledajte njene fotografije!
.

Izgleda da je stres nastao oko razvoda braka doslovno pojeo lijepu glumicu, pišu strani mediji. 

Tako Radar Online pisao da je Angelina spala na navjerojatnih 35 kilograma, što je vrlo malo i za nisku osobu, a kamoli Angelinu koja ima oko 170 centimetara.

reproducao3

.

angelina4

.

angelina3

'Ona uopće nije dobro. Njezine ruke su postale čista kost i koža, izgledaju kao čačkalice. Najgore od svega je da ona konstantno gubi na težini', otkrio je izvor blizak glumici. 'Ona je došla do tačke gdje joj je zdravlje ozbiljno ugroženo. Nakon što je početkom septembra 2016. godina podnijela zahtjev za razvod braka, Angelina je doslovno prestala jesti', izjavio je Stuart Fischer, njujorški internist, a medijima također prenio izvor blizak glumici. 'Strah me da će ona na kraju završiti u bolnici na infuziji', izjavio je treći izvor blizak glumici.

angelina

.

angelina-1

.

angelina5

Angelina nije jedina koja ima problema s kilogramima. I njezin sada već bivši suprug, Brad Pitt, zbog stresa nastalog oko razvoda, izgubio je nekoliko kilograma i tokom zadnjih pojavljivanja u javnosti iznenadio ispijenim izgledom. Ipak, zahvaljujući potpori bližnjih polako se vraća na svoje staru kilažu i ponovno je uravnotežen. 

angelinaaaa

OVO MORATE VIDJETI Princeze i prve dame u kupaćim kostimima: Neke čak mogu nadmašiti i Melaniju Trump

 

Ne propustite