Taylor Swift optužena za "lažni feminizam": Zvijezda serije "Pretty Little Liars" popljuvala slavnu pjevačicu

Praktična žena
Taylor Swift optužena za "lažni feminizam": Zvijezda serije "Pretty Little Liars" popljuvala slavnu pjevačicu
2016. godina zaista je uzbudljiva za Taylor Swift i to ne u poslovnom smislu. Nakon prekida s dečkom Calvinom Harrisom i regrutiranja novih slavnih frendica, Taylor se našla usred javnog prepucavanja s Kim Kardashian.

2016. godina zaista je uzbudljiva za Taylor Swift i to ne u poslovnom smislu. Nakon prekida s dečkom Calvinom Harrisom i regrutiranja novih slavnih frendica, Taylor se našla usred javnog prepucavanja s Kim Kardashian. 

Premda su mnogi zauzeli stranu plavokose pop zvijezde, čini se da nekima i njezino ponašanje ide na živce. Glumica Troian Bellisario, poznatija kao Spencer iz serije "Pretty Little Liars" u najnovijem intervjuu za časopis Cosmopolitan iskritizirala je i Kim i Taylor.

Na pitanje na čijoj bi strani bila, 30-godišnja Troian je odgovorila: 

"Bože, imam takvu averziju prema Kardashianima jer ne mogu shvatiti zašto su ljudi tako opsjednuti njima i ne želim ih prihvatiti kao naše viđenje kraljevske obitelji pa pretpostavljam da bih bila u timu Taylor Swift."

"Ipak, užasavam se onoga što smatram lažnim feminizmom. Ona mi se čini poput osobe koja viče - "Feminizam!", a zatim ne čini ništa drugo osim uništavanja žena koje su joj nekad bile prijateljice.", dodala je glumica. 

Imamo osjećaj da će Taylor uskoro napisati pjesmu "Bad Blood 2".

(index.hr)

Novo