KONČITA JE ZALUDJELA SVIJET KAD JE POBIJEDILA NA EUROSONGU: A čekajte da vidite KAKO IZGLEDA DANAS

Show
KONČITA JE ZALUDJELA SVIJET KAD JE POBIJEDILA NA EUROSONGU: A čekajte da vidite KAKO IZGLEDA DANAS
-

Končita Vrust koju mnogi obožavaju, danas izgleda nešto drugačije nego ranije, a riješila je da se vrati na scenu.

Končita Vrust napravila je pravu pometnju na svetskoj sceni, kada je pobedila na Evroviziji 2014. godine. Ona je svojim nastupom, a i izgledom ponosno pogledala tradicionalno i konzervativno društvo sa željom da ruši tabue i predrasude.

Neobičan izgled i spoj nespojivog je zaštitni znak Tomasa Toma Nojvirta, odnosno Končite. Austijanac je ubrzo dobio nadimak "Bradata diva", budući da je na binu izašao prerušen u ženu, sa bradom.

Naime, na binu je tada izašao u uskoj zlatnoj haljini, duge tamne kose i guste brade koja joj je prekrivala lice, a mnogi su je upoređivali s Izraelkom Danom International koja je na Eurosongu upisala pobjedu 1998. godine kao prva transrodna pobjednica tog muzičkog takmičenja, piše showbuzz.hr.

Uprkos tome što je svojim nastupom uzdrmala cijelu Evropu, Končita se povukla iz javnosti. Ipak, nedavno je snimljena nakon dužeg vremena, i to na premijeri mjuzikla "Romeo i Julija: Ljubav je sve" u Berlinu. Za tu priliku odabrala je pripijenu crnu haljinu s remenom i poluprozirnim donjim dijelom, a pokazala je i da se danas ne odriče svoga zaštitnog znaka - guste crne brade na licu. Jedina je promjena na njoj nešto kraća kosa.

foto: Profimedia

Novo