NIKOLINA PIŠEK POPUT SIRENE! Javio se Ciganović: ‘Teži promašaj, kao da vodi Zvezde Granda’!

Show
NIKOLINA PIŠEK POPUT SIRENE! Javio se Ciganović: ‘Teži promašaj, kao da vodi Zvezde Granda’!
U drugoj epizodi showa ‘Masked Singer’ voditeljica Nikolina Pišek zasjala je u predivnoj blistavoj haljini koja je istaknula njenu figuru, a visoki prorez otkrio je i vretenaste noge.

U drugoj epizodi showa ‘Masked Singer’ voditeljica Nikolina Pišek zasjala je u predivnoj blistavoj haljini koja je istaknula njenu figuru, a visoki prorez otkrio je i vretenaste noge. No, ono što se komentiralo, osim njenog izgleda, bilo je i samo vođenje emisije, koje su ovaj put gledatelji pohvalili.

Naime, nakon prve emisije dio gledatelja je uputio kritike na njen račun, iako je kasnije u RTL Direktu voditeljica pojasnila kako je prvu epizodu vodila pod visokom temperaturom, što joj zasigurno nije olakšalo vođenje emisije uživo.

Kada je u pitanju stajling, za njega je zaslužan stilist Petar Trbović, kojim je voditeljica jako zadovoljna. “Jako sam sretna što sam u njegovim rukama jer ne moram ni o čemu razmišljati. On je uistinu osoba koja ima najviše iskustva, radio je za mnoge etablirane svjetske magazine. Točno zna efekt koji treba postići”, komentirala je ranije u razgovoru za Slobodnu Dalmaciju.

“Petar zna moje preference i ne bi mi nikad nametao nešto u čemu bih se mogla osjećati neugodno ili se neadekvatno kretati jer se u “Masked Singeru” dosta krećem na pozornici. Moramo paziti da se osjećam prilično sigurno te da ne bude nekih nepredviđenih situacija”, pojasnila je.

Njeno vođenje emisije opet su komentirali brojni gledatelji, a na društvenoj mreži oglasio se i naš poznati društveni kroničar Neven Ciganović.

“Prelijepa i večeras puno bolje nego prvi put što je i logično, treba vremena sa se opusti u liveu. Jedino je styling teži promašaj za ovaj format, izgleda ko da vodi Zvezde Granda”, komentirao je Cigi na društvenoj mreži.

“Večeras je emisija zabavnija nego prva emisija jer je komunikacija između voditeljice, panela detektiva i publike puno bolja. Maske su top”, “Samo da je mrvu opuštenija. Prirodnija! Virujem da bi joj tako do izražaja, pored vanjske, došla i unutarnja ljepota. U svakom slučaju, podrška Nikolini”,  “Baš je zgodna, glamurozna, ležerna i više opuštenija.  Ne obaziri se na loše komentare, samo naprijed”, Prelijepa žena, večeras puno bolja, opuštenija”, “Bit će i opuštenija, sve. to dolazi s vremenom. Samo naprijed Nikolina, najbolja si i najljepša”, samo su neki od komentara gledatelja.
 

Novo