3 HOROSKOPSKA ZNAKA KOJA NIKO NE PODNOSI: Svima idu na živce, dovoljno je samo da OTVORE USTA i pakao počinje

Zanimljivosti
3 HOROSKOPSKA ZNAKA KOJA NIKO NE PODNOSI: Svima idu na živce, dovoljno je samo da OTVORE USTA i pakao počinje
-

Saznajte koja su 3 horokopska znaka najgora po mišljenju astrologa.

Horoskop često može da nam otkrije neke vrline, ali i mane kojih ni sami nismo svjesni. Kao, na primjer, ko nam je idealan partner za intimne odnose, koliko i da li uopšte znamo da "baratamo" novcem, ali i kako nas drugi vide i šta misle o nama...  Pa tako su astrolozi otkrili koja su to 3 "najodvratnija" znaka Zodijaka.

Počećemo od najmanje iritantnih do onih koji najviše drugima idu a živce....

3. Ovan
Glasni su, sve znaju najbolje, ne možete da ih ignorišete u društvu. E sad, ako su dobro raspoloženi - to je sjajno. Podići će atmosferu u svakoj ekipi. Ali ako im "raspalite strasti" nečim što im se ne dopada, i te kako znaju da budu naporni. I neće se libiti da kažu šta misle, često povrjeđujući druge. Ali najgora njihova osobina koja apsolutno svima ide na živce jeste što kad zacrtaju da su  u pravu, ne odustaju dok vas ne ubijede u svoj stav.

2. Rak
Kao najemotivniji znak Zodijaka, Rak će se najvjerovatnije rasplakati kad vidi da se našao na ovoj listi, a to je upravo ona vrsta "odvratnog" ponašanja na koju astrolozi ukazuju. Rakovi mogu da budu izuzetno dramatični i žele da svi tačno znaju kako se osjećaju. I ne tako retko koriste ovu svoju osjetljivost kako bi dobili ono što žele. Izuzetno su brižni, ali s druge strane i veliki manipulatori. Čak i kada su oni ti koji zgriješe, toliko plaču i javno se kaju, da ih na kraju drugi teše.

1. Jarac
Za većinu će biti iznenađenje da se ovaj horoskopski znak nalazi na listi najiritantnijih, jer važe za vrijedne, pragmatične ljude. Međutim, u pokušaju da urade sve po pravilima, gube sposobnost da uživaju u životu. Izuzetno su ambiciozni i imaju običaj da gledaju sa visine sve koji se ne trude koliko oni. Njihovi "napadi" perfekcionizma i velika očekivanja od sebe samih, ali i osoba koje vole, ponekad ih čine nepodnošljivim. Astrolozi ih opisuju kao elitiste koji se često razmeću svojim dostignućima.

MONDO

Novo