FRIZERKA OTKRILA 2 CAKE KOJE BRIŠU GODINE S LICA: Stilizovanje i održavanje će biti lakše, a izgledaćete MLADOLIKO

Moda i ljepota
FRIZERKA OTKRILA 2 CAKE KOJE BRIŠU GODINE S LICA: Stilizovanje i održavanje će biti lakše, a izgledaćete MLADOLIKO
-

Britanska frizerka otkrila je cake koje brišu godine s lica, dok će stilizovanje i održavanje kose biti jednostavnije.

S godinama naše tijelo se evidentno menja, a pored toga što godine ostavljaju trag na našoj koži, vidljive su i promjene u kvalitetu kose. Ispostavilo se da osim toga što sijedi, starenje može uticati na našu kosu na više načina.

Odabir prave frizure može biti od presudnog značaja i učiniti da izgledamo mlađe i zavodljivije. Boja kose takođe može biti značajna, dok je britanska frizerka otkrila pomoću kojih caka možemo "skinuti godine" sa našeg lica. 

"Što se tiče boje, uvijek predlažem da izaberete nijansu ili dvije svjetliju ako želite izgledati mlađe. Pramenovi su posebno dobra ideja.", objasnila je ona i dodala:

"U suprotnom, tamnija kosa se ističe i dodaje vam nekoliko godina više"

Žene su često u dilemi i kad je dužina kose u pitanju, dok mnogi frizeri savjetuju kraću kosu, kako zbog lakšeg održavanja, tako i zbog stilizovanja. Takođe, kvalitet kose s godinama slabi, te je zbog toga praktičnije imati kraću.

Međutim, frizerka objašnjava da dužina ne mora biti presudna i da ukoliko se osjećaju privlačnim, starije dame mogu nositi i dužu kosu.

"Što se tiče frizure za starije žene, mnoge se odlučuju za kraću kosu, no ako nema nekog posebnog razloga za to, te se one osjećaju privlačno i s dugom kosom, nema potrebe sa šišanjem", zaključuje frizerka.

(Stil.kurir.rs)

Novo