Pogledajte koliko se Zelenskij promijenio od početka rata u Ukrajini

Aktuelno
Pogledajte koliko se Zelenskij promijenio od početka rata u Ukrajini
,

Prošlo je sedam mjeseci od početka ruske invazije na Ukrajinu i najtežeg razdoblja u životima miliona Ukrajinaca. Neizvjesnost i stres vide se i na licu predsjednika Volodimira Zelenskog, koji se fizički prilično promijenio od početka rata.

Zelenskij definitivno više nema baby face koji je imao na početku sukoba, a to se najbolje vidi na fotografijama koje kruže internetom. Ovo je, naime, Zelenskij 23. februara ove godine, samo dan prije nego što je počela invazija na Ukrajinu, piše Index.hr.

Ovo je Zelenskij jučer.



Zelenskij se od početka rata rjeđe brije i više ne nosi košulje i odijela. Zelena majica i vojna uniforma postale su njegova svakodnevica pa je u srpnju ove godine pored dotjerane Olene Zelenske za Vogue pozirao upravo u zelenom.

Taj intervju je potaknuo mnoštvo kritika.

"E to je par vrijedan naslovnice Voguea", "Remek-djelo. Njihove oči šalju tisuću emocija", "Kakav divan i hrabar par", neki su od pozitivnih komentara.

No nisu svi komentari bili u tom tonu. "Sad je i maneken?", "Zar vi ne biste trebali pomagati svojoj zemlji, umjesto da se fotografirate za Vogue?", "Njihov narod umire, a oni se fotografiraju", pisali su korisnici nezadovoljni ovakvim medijskim eksponiranjem ukrajinskog predsjednika i prve dame.

 

Novo