JEDNOSTAVAN I UKUSAN OBROK: Zapečene košarice od krompira i kobasica

Kuharica
JEDNOSTAVAN I UKUSAN OBROK: Zapečene košarice od krompira i kobasica
Brzo se priprema, a ukus je očaravajući.

Brzo se priprema, a ukus je očaravajući.


SASTOJCI
8 srednje velikih krompira kuhanih u kori
4 kobasice
4 mlada luka
5 žlica naribanog tvrdog sira
Prstohvat mljevene paprike
1 camembert (120 g)
Sol
Papar

PRIPREMA
Krompire prerežite pa žličicom izdubite sadržaj i zdrobite vilicom. Kobasice po potrebi ogulite i ukoso narežite na ploške.

Luk operite, nasjeckajte i pomiješajte s kobasicama, naribanim sirom, protisnutim krumpirima i malo mljevene paprike.

Narežite camembert na ploške pa ih natrgajte na manje komade. Krompire punite nadjevom te pospite komadima camemberta, posolite i popaprite.

Pecite u pećnici na 180 °C 10 do 15 minuta. Poslužite uz zelenu salatu.

Novo