PRVA IZJAVA LUNE ĐOGANI NAKON PORODILIŠTA: Otkrila kako je reagovala kad je prvi put vidjela bebu, KROZ SUZE JEDVA ISPRIČALA

Show
PRVA IZJAVA LUNE ĐOGANI NAKON PORODILIŠTA: Otkrila kako je reagovala kad je prvi put vidjela bebu, KROZ SUZE JEDVA ISPRIČALA
.

Luna Đogani napustila je bolnicu "Narodni front" sa kćerkom Mijom i suprugom Markom Miljkovićem.

Đoganijeva se po izlasku iz porodilišta rasplakala od sreće.

"Super sam, dobro se osjećam. Oporavila sam se, koliko toliko, malo se teško se krećem, pošto je carski rez ipak bio u pitanju. Malo se iskomplikovalo, ali bitno da sam dobro, da sam srećna, idem kući, dobila sam bebu. Jako sam emotivna", rekla je ona i kako je reagovala kada su joj prvi put donijeli bebu:

"Najljepši mogući osjećaj, to ne može da se opiše. Ovo su suze radosnice. Jedva čekam da stignem kući, da se slegnu utisci. Jedva čekam da budem sa Markom i sa bebom, sa svojom porodicom. Kod kuće su svi koji treba da budu".

Na pitanje da li će joj neko pomagati oko bebe, Luna je odgovorila:

"Svi če pomagati oko bebe, ali najviše se trudim da Marko i ja budemo zajedno, da radimo kako treba, Treba da oboje učestvujemo u tome, da oboje budemo roditelji. Čeka me novi život, jako sam emotivna. Malo sam se brinula o porođaju, ali doktori su fenomenali", rekla je Đoganijeva i dodala da beba za sada liči samo na Marka i da nju nije povukla ništa.

Izvor: Kurir

Novo